Klubmestre 2023

Herunder ses en opsummering af årets klubmesterskabsfinaler. Kampprogrammet med alle resultater ses her.

 

Herresingle Turnering

Vinder: Tu Minh Vo (Tommy)

Nr. 2: Peter Butho Hansen

Finalecifre: 6-3, 6-2

 

Finale for herre single i turneringsrækken hvor en stærkt spillende Tommy (blå t-shirt) tog revanche og sejrede stort mod sidste års klubmester.

   

 

Herresingle Turnering, B-finaler

Vinder: Rene Berwing

Nr. 2: Rune Blichfeldt

Finalecifre: 6-3, 7-5

 

B finalen for herre single i turneringsrækken. Rene(sort trøje) tog første sæt ret overbevisende, mens andet sæt kæmpede Rune sig tilbage i kampen og var tæt på at få kampen ude i 3 sæt.

 

Herresingle Motion

Vinder: Frederik Bovin

Nr. 2: Mathias Østerlund

Finalecifre: 6-1, 7-6

 

Finale for herre single i motionsrækken. En stærkt spillende Frederik(sort shorts) tog første sæt overbevisende, men Mathias kom godt igen i andet sæt og var tæt på at forlænge kampen med en 3 sæt.

 

Herresingle Motion, B finaler

Vinder: Daniel Søndermark

Nr. 2: Bertil Blichfeldt

Finalecifre: 1-6, 6-1, (10-7)

 

B finalen for herre single i motionsrækken endte i en tæt dyst hvor første og andet sæt endte i samme cifre, men som sejr til hver. Da det er en B finale blev 3 sæt afgjort i en match tiebreak som endte med en sejr til Daniel (sort tøj).

 

Damesingle Motion

Vinder: Cecillie Dalsgaard

Nr. 2: Signe Mortensen

Finalecifre: 6-4, 6-1

 

Finale for dame single motion blev en kamp mellem Cecillie og Signe. Første sæt blev tæt kamp, mens andet sæt gik overbevisende til Cecillie (Sort trøje)

 

Damesingle Motion, B finaler

Vinder: Merete Levinsen

Nr. 2: Kamilla Hauge

Finalecifre: 6-3, 7-5

 

B-Finalen for dame single motion i B rækken. Kamilla deltog som LL eftersom Malene Pedersen ikke kunne spille. Merete(Sort shorts) vandt første sæt relativ overbevisende, mens andet sæt endte tæt.

 

Damedouble Motion

Vinder: Nicoline Andersen / Camilla Thinggaard

Nr. 2: Tina Jedal / Katrine Lind

Finalecifre: 6-1, 6-0

 

I Dame doublen deltog det ene par Tina(sort trøje) og Katrine(mørke leila trøje) igen i finalen. Deres modstander Nicoline og Camilla havde dog en god dag og derfor endte resultatet overbevisende til Camilla(grøn trøje) og Nicoline (Grå trøje).

 

Herredouble Turnering

Vinder: Peter Butho Hansen / Ole Kier Petersen

Nr. 2: Rene Berwing / Alessandro Ricci

Finalecifre: 3-6, 6-4, (10-8)

 

Sidste års vinder Rene(solbriller) og Alesandro(grå bukser) stod igen i finalen i Herrer double. Udfordrerne Ole (blå trøje) og Butho(sort tøj) var en stærk par. Kampen blev dog tæt. Første og andet sæt gik til hver hold. 3 sæt blev derfor spillet i en match tiebreak og endte i en tæt sejr til Butho og Ole.

 

Herredouble Motion

Vinder: Rune Blichfeldt / Bertil Blichfeldt

Nr. 2: Emil Jeldal / Jan Heikel

Finalecifre: 6-1, 4-6, (10-4)

 

Finalen i herrer double motion blev en forholdsvis tæt kamp. Første sæt gik overbevisende til Rune og Bertil. Andet sæt kom Emil og Jan stærkt tilbage og fik hevet pointet hjem. 3 og afgørende sæt blev spillet som match tiebreak. Her gik sejren til Rune og Bertil i overbevisende stil.

 

Mixdouble motion

Vinder: Cecillie Dalsgaard / Morten Tryk

Nr. 2: Merete Levinsen / Jan Heikel

Finalecifre: 6-4, 6-1

 

Finalen i mix double blev afholdt som den sidste kamp på dagen, og sluttede kun kort før klubfesten skulle starte. Første sæt blev en jævnbyrdig kamp. Andet sæt gik overbevisende til Cecillie og Morten og dermed sejren.

 

Årets Stjerne 2023

 

 

Jan Heikel.

 

Årets Stjerne 2023 - Jan Heikel!

 

Igen i år gav valget af ”Årets Stjerne” helt sig selv, da vi har været velsignet af en ildsjæl, som med højt humør, masser af gå-på-mod samt hjælpsomhed og opbakning til klubben og bestyrelsen i både stort og småt henover hele sæsonen.

 

Og det kan næppe komme som den store overraskelse for nogen, hvem hæderen denne gang skal tilfalde, så hermed et stort og velfortjent - Tillykke til ”Årets Stjerne 2023” - Jan Heikel!

 

Jan viste allerede sit engagement i de tidlige vintermåneder ved at deltage aktivt og flittigt – i øvrigt sammen med sine døtre – i minitennis hver søndag ved Rosengaards-skolen, og da der skulle klargøres baner i foråret, var han en stor drivkraft bag holdets arbejde med at få banerne klargjort i rekordfart!

 

I det hele taget, har Jan bakket op om rigtigt mange af klubbens aktiviteter, både som tilskuer til holdkampe, men så sandelig også som aktiv spiller og ikke mindst som hjælper med alt lige fra at skaffe flotte sponsorpræmier til klubmesterskabet til at fikse vandingsanlæg samt boldmaskine og meget, meget andet!

 

Man møder næsten dagligt Jan ved banerne, og altid med et stort smil på læben og et højt og glad – ”Hej”, når han ser én!

 

Det både når han er i gang på træningsholdet, træner med Steffen, selvtræner med slå-mur eller boldkanon, eller bare er forbi klubben, for at se holdkampe eller almindelige ”Stjerne-liste” kampe.

 

Kære Jan, tusind tak for din indsats og den kærlighed du viser Stjernen Tennis - og ikke mindst for din måde at være på!

 

Endnu en gang - Tillykke til ”Årets Stjerne 2023” - Jan Heikel!

 

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: