Klubmestre 2022

Herunder ses en opsummering af årets klubmesterskabsfinaler. Kampprogrammet med alle resultater ses her.

 

Herresingle Turnering

Vinder: Peter Butho Hansen

Nr. 2: Tu Minh Vo (Tommy)

Finalecifre: 2-6, 6-1, 6-3

 

Så oprandt dagen hvor den mest omtalte kamp skulle stå. Kampen startede godt for Tommy. Tommys serv og især forhånden voldte problemer for Butho, mens Butho havde en del start vanskeligheder. I andet sæt kom Butho op i gear, spillede mere sikkert med serv, slice og en god forhånd, mens det var som om Tommy mistede pusten. Butho kunne spille på kryds og tværs og fik Tommy ud og løbe. I tredie sæt lignede det en gentagelse af andet sæt, men Tommy fik kæmpet lidt tilbage, men det var ikke nok til en sejr for en stor spillende Butho. Stor tillykke Butho.

   

 

Herresingle Turnering, B-finaler

Vinder: Anton Kjeldsen

Nr. 2: Thanh Ha Nguyen

Finalecifre: 6-4, 6-4

 

Anton ramte en god dag hvor han med en sikker baghånd og serv viste sig at være afgørende for kampens udfald. Thanh var dog også tæt på i begge sæt og fik samlet 4 point i hver sæt. Duellerne var lange og spændende at se. Tillykke til Formanden, Anton.

 

Herresingle Motion

Vinder: Christian Jespersen

Nr. 2: Steen Barsøe

Finalecifre: 6-2, 6-1

 

Christian er ny medlem og har vist gode talenter i sit tennisspil. Christian har en god baghånd og sikker forhånd som Steen sandsynligvis har kæmpet med. Kampen blev spillet et par dage før og er derfor ikke blevet set/filmet. Steen var 1st seedede i motionsrækken så det kom som en lille overraskelse selvom der blev talt meget om den nye spiller som havde gode boldevner. Tak til Anton for at få billede af finalisterne. Tillykke Christian.

 

Damesingle Motion

Vinder: Signe Mortensen

Nr. 2: Malene Pedersen

Finalecifre: 6-1, 7-5

 

Signe viste sig at spille bedst af de 2, men Marlene kom godt igen i kraft af resultatet fra andet sæt. Tillykke Signe.

 

Herredouble Turnering

Vinder: Rene Berwing / Alessandro Ricci

Nr. 2: Peter Butho Hansen / Tu Minh Vo

Finalecifre: 6-2, 6-1

 

En stor overraskelse, de 2 bedste i klubben Peter Butho og Minh Tu Vo (Tommy) slået af the underdogs Rene og Alessandro. Rene og Alessandro spillede så godt sammen med god spil og angrebstaktik. Rene var god ved nettet mens Alessandro pressede med sin kraftfuld forhånd. Mange af boldene blev derfor afgjort ved nettet. Butho og Tommy var konstant i defensiven under store dele af kampen. Kampen var i øvrigt et af de bedre doubler spillet i Stjernen tennis i længere tid. Tillykke Rene og Alessandro.

 

Herredouble Motion

Vinder: Lars E. Schultz / Rune Blichfeldt

Nr. 2: Emil Jedal / Tomasz Kapuscinski

Finalecifre: 6-2, 6-2

 

En god kamp hvor der blev kæmpet om hver point. Rune og Lars havde det meste af spillet mod Thomasz og Emil. Emil viste bedre forhåndsslag, som kun mangler lidt præcision og Thomasz er slice mesteren. Rune havde en kraftfuld serve, men også en god forhånd. Lars serv og forhånd kørte også godt. Tillykke Rune og Lars.

 

Damedouble Motion

Vinder: Malene Pedersen / Signe Mortensen

Nr. 2: Tina Jedal / Katrine Lind

Finalecifre: 6-0, 6-2

 

Dame doublen blev spillet et par dage før klubmesterskabs dagen da Katrine ikke havde mulighed for at være der på selve dagen. Ud fra resultaterne dannede Malene og Signe en stærk double par. Tina og Katrine fik dog lidt af æren i behold med 2 point i andet sæt. Tillykke til Malene og Signe.

 

Årets Stjerne 2022

 

 

Emil Jedal.

 

Årets stjerne 2022, blev Emil Jedal.

 

Aldrig tidligere har det været nemmere, at udpege ”Årets Stjerne”, og aldrig tidligere har enigheden været større.

 

Emil blev sidste år udnævnt som ”Årets frivillige hjælper”, da han allerede her, viste at han gerne bidrager til fællesskabet i klubben, og i år har han bare bygget endnu mere på i et omfang, som er langt ud over det sædvanlige.

 

Emil takkede fra sæsonstarten ”ja” til tjansen som banemand, og denne opgave har han passet til alles store tilfredshed, hvilket ofte høres, når flere medlemmer rosende har ytret, ”at banerne aldrig har set pænere ud, end i år”.

 

Og da klubbens træner for hele 3 af træningsholdene måtte sygemelde sig for hele forårssæsonen, sprang Emil uforfærdet ud i opgaven med at overtage træningen. Vi i bestyrelsen er dybt taknemmelige for denne helt ekstraordinære indsats, som virkelig reddede klubben i en meget svær situation, hvor alternativet havde været at aflyse al træning for godt 30 af vores medlemmer.

 

Emil gjorde endda dette uden at have nogen tennistræner erfaring, men dette rådes der bod på til november, hvor Emil tager ”Tennistræner 1” kurset, så han kan komme med fornyet inspiration til næste sæson, hvor han igen har påtaget sig at stå for børnenes træningshold.

 

Herudover er Emil også en handyman, som bl.a. har lavet låsene til redskabsskuret efter forårets hærværksepisoder. Også koste, net, m.m. bliver fikset med det samme, hvis Emil ser noget er i stykker.

 

Som om alt det ovennævnte ikke var nok, så bakker Emil også tit og ofte op omkring klubbens få og små arrangementer. Eksempelvis ved at komme forbi til holdkampe og agere heppekor sammen med resten af den tennisglade familie Tina, Victor og Laura.

 

I det hele taget er Emil bare en rigtig guttermand og en helt uundværlig person i Stjernen Tennis, som møder alle med et smil og godt humør. Udover at være utroligt hjælpsom overfor alle andre, arbejder Emil også på selv at forbedre sit tennisspil og dygtiggøre sig via en altid ihærdig træningsindsats på banerne.

 

Tak for indsatsen, Emil – Du er bare ”Årets Stjerne”!

 

Tillykke med udnævnelsen og æren.   

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: