Klubmestre 2020

Herunder ses en opsummering af årets klubmesterskabsfinaler. Kampprogrammet med alle resultater ses her.

 

Herresingle Turnering

Vinder: Peter Butho Hansen

Nr. 2: Tu Minh Vo "Tommy" (lyseblå)

Finalecifre: 6-0, 6-3

 

Dagen hvor den stor kamp skulle stå. Peter Butho og rivalen Tommy som har haft nogle drabelige dueller henover foråret og sommeren. Butho havde ramt en god dag. Første sæt blev der ikke lavet mange fejl. Serveren var sikker og slice kørte godt. Og som altid var Butho's forhånd sikker. Tommy kæmpede bravt, men lavede for mange fejl og måtte derfor indkassere et stort nederlag i første sæt. Andet sæt kom Tommy hæderligt tilbage, men kunne ikke slå en velspillende Butho der havde ramt en god dag som man også vil forvente af en klasse spiller af hans kaliber. Til Tommys stor hæder tog han nederlagtet med oprejst pande og smil.

   

 

Herresingle Turnering, B-finaler

Vinder: Allan Jessen (hvid shorts)

Nr. 2: Thanh Ha Nguyen

Finalecifre: 6-1, 4-6, 12-10

 

Den anden finaleplads i single rækken for turnings rækken alias B finalen skulle udkæmpes. Først sæt blev der kæmpet hårdt. Allan spillede sikker og havde nogle gode placeringer. Thanh havde mindre held med afslutningerne. Andet sæt kom Thanh mere ind i kampen og fik bedre styr på placeringerne og sikkerheden som endte i Thanhs favør. 3 sæt blev spillet i en Match tiebreak. Der blev kæmpet godt igennem med tætte dueller. Tie breaken skiftede flere gange til modstanderens fordel. På et tidspunkt så det ud til Thanh skulle tage det sidste og afgørende stik og dermed sejren, men Allan fik vendt det til sin fordel i en tæt og spændendende kamp. 

 

Herresingle Motion

Vinder: Jens Hadberg (grøn)

Nr. 2: Lars Erik Schultz

Finalecifre: 7-6 (7-4), 7-5

 

Kampen mellem de 2 motionister startede med et nogle gode dueller. Lars lagde hårdt ud og kom foran i første sæt med en god føring. Men langsomt fik Jens kæmpet sig tilbage i kampen og nåede at komme á point i 6-6. Sættet blev afgjort i en tie break til Jens fordel. Andet sæt lagde Jens ud med en god føring, men Lars fik spillet sig tilbage i kampen som endte tæt med en sejr til Jens.

 

Herresingle Motion, B-finaler

Vinder:Sten Barsøe (grå bukser)

Nr. 2: Dirch Magle Pedersen

Finalecifre: 6-1, 6-0

 

Kampen mellem Dirch og Sten var forudset med spænding. Efter Dirch's relativ stor sejr  i sidste kamp mod David, var det med spænding vi ventede at se udfaldet af kampen mod Sten. Kampen blev dog en ensidig affære med en solid sejr til Sten. Dirch kæmpede og havde nogle få gode baghåndsslag, men det var ikke nok mod Sten som spillede godt..

 

Herredouble Turnering

Vinder: Allan Jessen (hvid shorts)/ Jesper Von Baden (blå)

Nr. 2: Anton Kjeldsen (hvid trøje) / Alessandro Ricci (grå bukser)

Finalecifre: 6-2, 6-4

 

En hæsblæsende kamp hvor der blev kæmpet. Allan og Jesper fik lagt hårdt press i første sæt, hvor de spillede med stor sikkerhed. Anton og Alesandro havde det svære og tabte mange point pga fejl. Andet sæt kom Anton og Alesandro mere ind i kampen og var tæt på at få vendt andet sæt til deres fordel, men det var ikke deres dag.  

 

Herredouble Motion

Vinder: Mathias Andersen (t-shrit) /Jens Hadberg (grøn)

Nr. 2: Rune H. Blichfeldt (blå trøje) / Bjarke Laugesen (mørkegrøn)

Finalecifre: 6-3, 6-3

 

Den sidste herre kamp på dagen og som også var ventet med spænding da det andet seedede hold, skulle møde favoritterne Rune og Bjarke. Der blev spillet mange dueller. Bjarke og Rune fik spillet godt og havde nogle gode vinderbolde, men Mathias kraffulde og sikker forhånd sammen med Jens slice og især netspil var med til at afgøre kampen til deres fordel. 

 

Damesingle Motion

Vinder: Malene Leth (midten)

Nr. 2: Signe Dam Mortensen (til venstre i blå)

Nr. 3: Malene Pedersen (til højre i sort)

Finalecifre: 5-7, 7-6, 6-1

 

I damernes kamp var alt åben fra start, uden nogen favoritter. Men det skulle vise sig der var en der havde ekstra god bold kontrol. Kampene blev alle spillet samme dag, bedst af 3. Kampene bar præg af meget lange dueller og varede mange lange timer og mere end det. De var alle marathon kampe. Men en, Malene Leth, skulle det vise sig spillede sikkert og i stille og roligt stil spillede bolden tilbage til sine modstander som oftest endte med at lave fejlene. Signe var den eneste der fik hevet et sæt hjem mod Malene Leth. Malene Pedersen fik også spillet 2 meget lange kampe med flotte resultater hvor resultatet mod Signe var meget tæt og endte i 7-6, 7-6 til Signe. Kampen mod Malene Leth blev 6-4, 6-1 til Malene Leth. Malene Leth endte derfor som den bedste spiller hos damerne. Vi glæder os til at se mere til disse velspillende damer.

 

Årets Stjerne 2020

 

 

Tu Minh Vo "Tommy"

 

I år har vi valgt Tu Minh Vo – i daglig tale bare kaldet ”Tommy” - til Årets Stjerne!

 

Tommy er nærmest klubbens menneskelige boldmaskine. Han er altid klar på en match eller en gang træning med alle klubbens medlemmer – uanset niveau.

 

Tommy elsker tennis og er meget aktiv i Stjernen, som er blevet hans andet hjem! Man ser ham næsten dagligt nede på banerne – ofte endda mod både 2 og 3 forskellige modstandere på en dag! Tommy's anstrengelser med daglig træning har også båret frugt i år, hvor han har forbedret sit niveau betydeligt, hvilket tjener til stor inspiration for alle os andre af klubbens midaldrende medlemmer!

 

Tommy stiller også velvilligt op for klubben, hver gang der skal spilles holdkamp, og han giver gerne en hjælpende hånd, når der skal klargøres baner. I det hele taget er Tommy en meget vellidt person i klubben, da han altid er positiv og i godt humør samt meget engageret – både på og udenfor banen!

 

Tillykke med udnævnelsen og æren.   

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: