Klubmestre 2012

Herunder ses en opsummering af årets klubmesterskabsfinaler. Kampprogrammet med alle resultater ses her.

Som noget nyt blev der i år spillet en bonusrække med alle, der tabte 1. kamp. Resultaterne herunder er dog kun for dem i den ordinære del af rækkerne.

 

Herresingle Junior 

 
Vinder (th): Mathias Sundstrøm Andersen
 
Nr. 2: Frederik Wolf Larsen
 
Finalecifre: 6-2, 7-5
 
Både Mathias og Frederik deltog i klubmesterskabet for første gang og viste gode takter og fighterånd.
   

Herresingle Turnering 

 
Vinder (tv): Steffen Magnussen
 
Nr. 2: Lars Kristensen
 
Finalecifre: 6-2, 6-2
 
I modsætning til sidste år var det ingen overraskelse hvem der blev klubmester. Steffen var en klasse bedre og det var kun i det sidste meget lange parti Lars for alvor fik presset Steffen med mere fornuftigt og sikkert spil. Det var første gang Lars var kommet længere end 2. runde i klubmesterskabet i Stjernen så han var glad for finalepladsen.
 

Herresingle Motion 

 

Vinder (th): Uffe Kristiansen
 
Nr. 2: Thomas Jensen
 
Finalecifre: 6-2, 6-3
 

I motionsrækken var der masser af overraskelser og begge finalister var således useedede. Niveauet var rigtigt højt i denne finale og der er vist ingen tvivl om at Uffe til næste år skal spille i turneringsrækken.

 

Damesingle Turnering 

 
Vinder (th): Louise Sanchez
 
Nr 2: Rikke Thoft Nielsen
 
Finalecifre: 6-4, 6-3
 
Trods cifrene var det en sej kamp på næsten 2½ time med mange meget lange dueller. I det næstsidste parti var begge så trætte at de troede kampen var færdig og fik sagt tak for kampen inden de kom i tanke om det kun stod 5-3.
 
 

Herredouble Turnering

 
Vindere (øverst): Søren Pedersen (tv.) og Lars Kristensen
 
Nr 2: Mogens Fog (tv.) og Mike Christaiansen
 
Finalecifre: 1-6, 6-4 (10-8)
 
Søren vinder hermed sit 6. herredouble klubmesterskab i træk (med forskellige doublemakkere hvert år undtagen i år hvor Lars blev "udvalgt" igen). Dette er en klar indikation på Sørens talent for double. Mogens og Mike var ellers foran 3-1 i 2. sæt og dermed tæt på at bryde Sørens sejersrække. Det var en velspillet herredouble med godt tempo.
 
Formanden for Fyns Tennis Union, Agi Szocska, var så venlig at uddele præmierne.
 

Herredouble Motion

 
Vindere (øverst): Jonas Thordal-Christensen (tv.) og Martin Kibernich
 
Nr 2: Felix Howardy (tv.) og Lasse Andersen
 
Finalecifre: 6-3, 7-5

 

Det blev en spændende herredouble hvor Felix og Lasse var ved at overraske det topseedede par.

 

 
 

Mixdouble

 
Vindere (øverst): Tina Hansen og Torben Gade
 
Nr 2: Agi Szocska og Lars Kristensen
 
Finalecifre: 5-7, 6-3 (10-5)
 
Det var en spændende og velspillet mix hvor Tina og Torben viste de havde mest double rutine fra deres mange sejre på 2. holdet i år.
 

 

 

 

 

Årets Stjerne(r) 2012

Hæderen som Årets Stjerne gik til Jeppe og Esben Andersen, der har påtaget sig opgaven som baneansvarlige og i den grad har taget opgaven alvorligt. De har fikset alverdens små- og store ting på banerne og sørget for løbende  vedligeholdelse af baner og redskaber. Bestyrelsen takker for den ekstraordinære frivillige indsats med chokolade og et gavekort til Ketshop.

 

 

Vi takker for et rigtigt godt klubmesterskab med mange spændende kampe undervejs og rekordstor deltagelse ikke midst i motionsrækken. Bestyrelsen håber på jeres og mange andres deltagelse til næste år.
 
Sidst men ikke mindst en stor tak til Cafe Cucco's Nest, Viggos, Sir Club, Vaffelhuset, Odense Chokoladehus og Ketshop for de mange fine sponsorpræmier og godt samarbejde.
 
Herunder er et galleri med stemningsbilleder fra hele finaledagen. Klik på et billede for at få det forstørret og brug piletasterne til at bladre frem og tilbage mellem billederne.

Opdateret d. 06. dec. 2020 kl. 22:30


Kommentarer
28. sep. 2012 kl. 09:03
Lars Kristensen
Hej Agi og alle andre

Mange tak - ikke mindst til alle der tog billeder på finaledagen. Det er jeg virkelig glad for. Der blev taget ca. 270 billeder og for en gang skyld tog jeg ikke nogle af dem. Jeg var jo optaget på banerne stort set hele dagen ;-).
Ja det var et super klubmesterskab. Jeg mindes ikke at der nogensinde har været flere med. Jeg har indtryk af af bonusrunden i alle rækker var en god ide selvom ikke alle kampe er blevet afviklet der endnu. Det tror jeg vi tilbyder igen til næste år.
27. sep. 2012 kl. 20:39
Agi
Hej Lars

Super godt beskrevet og rigtig gode billeder, som tegner en meget vellykket klubturnering finaledag:-). Tak for en dejlig oplevelse!

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: