Om Stjernelisten

 

Formålet med Stjernelisten er at øge fælleskabet i klubben, fremme at flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for, især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

Tanken er at man kan bruge Stjernelisten som anledning til at spille med flere forskellige makkere og at man ud fra disse venskabelige dyster hurtigt kan finde dem man spiller mest lige med og klinger med socialt.

 

Konceptet er enkelt, alle medlemmer kan deltage ved at de skriver resultatet af en single kamp som en kommentar herunder. I år er Stjernelisten kønsopdelt i håb om af flere kvinder ønsker at være med.

 

En anden fordel er at træningsholdene på sigt vil blive inddelt på baggrund af Stjernelisten og trænerens vurdering, så antallet af deltage på træningsholdene bliver jævnt fordelt. Dette vil bevirke en gennemsigtig og naturlig inddeling efter niveau så alle får mest muligt ud af træningen. Af praktiske årsager gælder kun singlekampe til Stjernelisten.

 

Desuden bruges Stjernelisten til at sætte FTU ranglisten for dem der ønsker at spille holdturnering.

 

Man bestemmer selv hvor mange kampe man vil spille. Vi kan kun opfordre til at spille så meget som muligt og dele resultaterne samt de mange sjove tennisoplevelser her på siden. 

 

Hvordan finder jeg nogle at spille med?

Som medlem kan man finde e-mail og tlf.nr. på alle medlemmer ved at logge på online-booking siden og klikke "Medlemsliste". Her kan man lynhurtigt sortere efter dem fx. på sit eget træningshold eller lede efter en bestemt fra Stjernelisten herunder og sende en besked. Her kan du se en beskrivelse af niveauet på de forskellige træningshold hvis du ikke deltager i træningen og derved finde en på dit niveau til at starte med. Er du i tvivl så start nedefra på Stjernelisten herunder og spil dig opad.

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: