Hovedsponsorer

 

 

 

Stjernen Tennis hjemmeside er lavet med hjemmeside-systemet "EkspresWeb". Klubben får et Guld-abonnement med 35 % rabat, og anbefaler samt eksponerer til gengæld EkspresWeb for vores medlemmer.

 

Stjernen Tennis online booking- og medlemsadministrationssystem leveres gratis i Pro udgaven af MemberLink.com. Til gengæld anbefaler og eksponerer  vi MemberLink.com for vores medlemmer.

 

Stjernen Tennis har en klubaftale med Ketshop der indebærer at klubben køber alle bolde og udstyr hos Ketshop, der til gengæld giver alle medlemmer 15% rabat på alle ikke-nedsatte varer samt specialpriser på opstrengninger.

 

Hvis du har lyst til at blive sponsor for Stjernen Tennis kan du læse mere her.

 

Støt vores sponsorer de støtter os

Det er vigtigt at vores sponsorer får noget ud af deres samarbejde med Stjernen Tennis. Alle vores hovedsponsorer er udvalgte så klubben kan stå 100 % inde for dem og anbefale deres produkter/ydelser. Benytter du vores sponsorer så fortæl dem endelig at de er blevet anbefalet via Stjernen Tennis.

 

Kender du nogen der har brug for en hjemmeside for 1. gang eller vil have et professionelt hjemmeside system der er et af de bedste på markedet mht. brugervenlighed og fleksibilitet i forhold til professionelt design og funktionalitet, så kontakt EkspresWeb. Firmaet lover du kan få en hjemmeside med CMS på kun 1 minut med gratis oprettelse og fuld support. Stjernen Tennis får 3 måneders abonnement i dusør for hver henvisning via klubben, der resulteter i en sølv eller guld kunde

 

Kender du fx. en anden forening, der har brug for et medlemsadministration-, regskab- og booking system, som er konkurrenterne overlegent mht. features, moderne kommunikation, brugervenlighed og pris, så kontakt Memberlink ved Thomas Kristiansen på e-mail: tk@memberlink.com. Firmaet lover at de er Danmarks bedste og billigste alt-i-et foreningssystem, der gør det let at være frivillig i en forening.

 

Skal du eller nogen du kender have noget tennis, squash eller badmintonudstyr og har du brug for kyndig vejledning til at købe det rigtige eller vil prøve udstyret først, så kom ind i Ketshop ved Ulrik Skyt Hansen tlf. 26 83 80 85 eller e-mail: ulrik@ketshop.dk. Firmaet lover de er en af Danmarks førende specialbutikker indenfor ketcher-sport.


Opdateret d. 24. apr. 2015 kl. 17:30


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: