Bliv medlem af Stjernen Tennis

Henvendelser ang. indmeldelse skal ske til kasserer Allan Jessen. Alle interesserede kan få en gratis prøvetime inden indmeldelse. Se klubbens andre medlemsfordele. Her kan du læse mere om klubben og hvad den står for.

 

Du kan blive medlem af Stjernen Tennis ved at udfylde formularen i dette link.

 

Kontingentpriser for udendørs 2023:

Medlemsskab: Pris:                     
Seniorer 1100,-
Unge under 26 år 1000,-
Unge under 18 år (inklusiv 1 times gratis træning om ugen) 600,-
Pensionister 600,-
Boldmaskine 300,-

 

 

Bemærk: Medlemskabet er gældende i hele sæsonen april-oktober.

  

Når du udfylder indmeldelsesformularen vælger du din kontingentgruppe under "Vælg hold" samt om du fx. vil betale depositum for nøgle med det samme. Du vil efterfølgende modtage en e-mail med en samlet faktura på det valgte som skal betales indenfor 14 dage via bankoverførsel. Når kontingentindbetalingen bliver registreret modtager du en kvittering på betalingen og din adgang til online banebooking systemet bliver aktiveret. Herefter kan du booke baner så ofte du vil. Husk at angive fakturanummer og navn ved bankoverførsel.

 

Husk også at tilmede dig vores flotte nyhedsbrev så du ikke går glip af vigtig information.

 

Kontingentet for indeværende år bedes indbetalt senest 14/4.

 

Rabat ved indmeldelse midt i sæson

Man kan dog sagtens melde sig ind senere på sæsonen, med reduktion i kontingentet.

Betalingssystemet sørger automatisk for at du får rabatten afhængigt af hvornår du melder dig ind.

 

Firmamedlemsskab

Vil du forkæle dine medarbejdere kan du købe et firmamedlemsskab for 2500. Herved får virksomheden to medlemslogin som kan bruges uden begrænsning under samme vilkår som "ordinære" medlemmer men med den store fordel at de to medlemslogin kan bruges af alle i virksomheden. Dvs. man kan både spille med andre i virksomheden og andre medlemmer samt deltage i klubbens arrangementer og tilbud. Der er dog kun to ad gangen der kan deltage på et træningshold.

 

Eksisterende medlemmer og Voksenintroduktion deltagere

Hvis du var medlem sidste år (og ikke har meldt dig ud) skal du ikke udfylde en indmeldelsesformularen igen for at få adgang til online booking i starten af hver sæson. Har du meldt dig ud eller været medlem for to eller flere år siden skal du udfylde indmeldelsesformularen igen. Vi udsender en faktura på kontingentet til alle der var medlemmer sidste år. Når kontingentindbetalingen bliver registreret modtager du en kvittering på betalingen og din adgang til online banebooking systemet bliver aktiveret med de loginoplysninger du brugte sidste sæson. Vær opmærksom på der går et par dage før indbetalingen kan registreres og du får adgang til at booke.

 

Er du tilmeldt Voksenintroduktion og ønsker at blive medlem, skal du blot logge på bookingsystemet, klikke på bliv medlem og vælge et fuldt medlemskab. Du skal ikke udfylde en ny indmeldelsesformular når du er i systemet.

 

Udmeldelse

Man melder sig ud ved at kontakte kasserer Allan Jessen hvorved man slipper for at få tilsendt flere kontingentopkrævninger. Der refunderes ikke kontingent ved udmeldelse midt i sæsonen. Har man en nøgle til banerne skal man kontakte kasseren for at tilbagelevere nøglen og få sit depositum tilbage.

 

Nøgle til banerne

Det er en god ide at erhverve sig en nøgle til banerne. Nøgler udleveres af trænerne mod forevisning af kvittering eller ved kontant betaling af et depositum på 300 kr umiddelbart inden træningen tirsdage kl. 17 og 18 samt onsdage kl. 18 og 19. Du kan betale for nøglen samtidig med at du melder dig ind. Du skal ikke udfylde en ny indmeldelsesformular for at betale for en nøgle hvis du allerede er i systemet. Spørgsmål ang. nøgler henvendes til Allan Jessen.

Nøgledepositum betales kun tilbage i samme sæson som man holder op med at betale kontingent (uanset om du ikke har fået skriftligt meldt dig ud).

 

Gå til indmeldelsesformularen.

 

Overblik deltagere

Foto: Lars Kristensen


Opdateret d. 26. mar. 2023 kl. 16:58


Kommentarer
11. mar. 2023 kl. 14:21
Maria Stoltz-Andersen
Hej,

Min veninde og jeg vil gerne prøve tennis af. Vi har ikke spillet det før. Er det muligt at få en prøvetime på jeres nybegynderhold?

Dbh

Maria
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: