Spil tennis hele vintersæsonen

Stjernen Tennis tilbyder igen i år alle medlemmer at kunne spille indendørs tennis på "rigtige" baner. Dette gøres i samarbejde med Tennis Club Odense, der tilbyder leje af en fast indendørs banetime eller baneleje på timebasis fra 1. oktober til 1. april. Herunder kan du se priserne. Bemærk at der oveni understående priser skal betales 500 kr i vinterkontingent til TCO. Husk dog at denne udgift skal deles med 2 eller 4 afh. af om du ønsker at spille single eller double. Du booke en fast banetid efter først til mølle princippet så husk at angive alternative ønsker hvis tiden skulle være optaget. Al henvendelse ang. baneleje og betaling rettes til Kristoffer Jørgensen tlf. 23989121. Adressen til de tre indendørs baner er Faaborgvej 248 B, 5250 Odense SV.

 

 

I kan evt. benytte kommentarmuligheden herunder til at annoncere efter makre til indendørs eller efter en vikar så banetimen ikke går til spilde hvis man bliver forhindret.

 

Minitennis

Vi tilbyder desuden minitennis for primært motionister til en langt billigere pris i vinterhalvåret. Her kan du læse mere om minitennis tilbudet i Stjernen Tennis.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:44


Kommentarer
25. okt. 2013 kl. 21:42
Lars Kristensen
Hej Rasmus
Jeg har ikke regnet timeprisen ud. Du skal huske at lægge 500 kr oven i priserne i tabellen som nævnt i teksten øverst men du skal ikke betale for nøglekort. Til gengæld kan du dele udgiften med 2 eller 4 afh. af om du vil spille single eller double. Kontakt Kristoffer Jørgensen hvis du har flere spørgsmål. Vær glad for du ikke skal spille indendørs på Sjælland, der koster det mindst det dobbelte ;-)
25. okt. 2013 kl. 18:33
Rasmus Pedersen
Er det korrekt forstået at hvis jeg i dag køber en vinterkontigent i prisgruppe b skal jeg give 2500 for at spille en time en gang om ugen? Altså over 100 kr pr times tennis??
26. sep. 2013 kl. 13:03
Jonas Thordal-Christensen
Bemærk, at der ikke skal bruges nøglekort til hallen på Faaborgvej. Det har jeg fået bekræftet af Kristoffer Jørgensen (direktør i TCO).
05. sep. 2013 kl. 22:38
Rene Berwing
Jeg vil gerne spille indendørs men mangler en makker.
Hilsen
Rene
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: