Åbent hus 2012

I år blev der holdt åbent hus i forbindelse med baneåbningen allerede d. 14. april.

Her kunne alle interesserede komme og prøve at spille tennis, få grillede pølser, øl, sodavand og kage ganske gratis. Desuden var Ketshop repræsenteret med gode tilbud på lækkert tennisgrej og gav mulighed for at teste nye ketchere.

 

Vejret var godt, stemningen i top og der blev hygget både på og udenfor banerne. Takket være især Tommys ihærdige indsats var banerne usædvanligt gode fra starten af.

 

På den ene bane blev der spillet med almindelige gule tennisbolde. Den anden bane blev opdelt i 4 små baner med Play & Stay net og her blev der spillet med de blødere røde og orange bolde, der gør det lettere at lære at spille tennis. Begge baner var fyldte under hele åbent hus arrangementet med både nye og gamle/kendte ansigter. Tennisspillere der kommer udenfor på det røde grus efter en lang vinter må svare til når køerne kommer ud på marken første gang om foråret.

 

Åbent hus igen d. 12. maj på Tennissportens Dag

Hvis du gik glip af dette åbent hus arrangement, afholder vi et tilsvarende åbent hus i forbindelse med Tennissportens dag d. 12. maj kl 13-16. Du og hele familien kan enten tilmelde dig via link eller blot møde op. Alt er gratis og du kan låne ketchere og bolde. Husk blot sko med fint mønster (ikke løbesko). Der vil også være mulighed for leg og boldspil på det omliggende græsareal. Der tilbydes en gratis tennislektion med vores Voksenintroduktion og juniortræner Simon Raunholst kl. 13-14. Efterfølgende er der frit spil og gratis pølser og sodavand. Se pressemeddelelse her.

 

Herunder ses et galleri med stemningsbilleder fra dagen (taget af Tommy Larsen). Klik på et billede for at forstørre det og på piletasterne for at bladre imellem billeder. Du er meget velkommen til at kommentere i feltet under billederne.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:42


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: