Trekampturnering 2011

Dette års trekampturnering var allerede en succes inden den startede, idet vi havde næsten dobbelt så mange tilmeldinger som vi nogensinde har haft før, i alt 14 i alderen fra 4 år til ca. 40. Turneringen blev afviklet i mindre alders- og niveauinddelte puljer så alle havde en super dag og selve turneringen også var en kæmpesucces, selv med så stort spring i både alder og niveau blandt deltagerne. Dette takket værde turneringslederen Anne-Lise, den lækre mad hun havde lavet og det gode humør alle kom med. I indbydelsen kan du læse mere om konceptet i trekampturneringen.

 

Efter fællesopvarmning kyndigt styret af Anne-Lise, stod det på minitennis, badminton og bordtennis.

Opvarmning 2_01

 

En super god og sjov opvarmningsleg hvor alle var med. Tennis-volley, der spilles næsten uden regler så alle kunne være med.

Minitennis Elias og Frederik_01

 

Elias (tv.) og Frederik var nogle af de yngste deltagere og de havde stor glæde af at spille minitennis både med og mod hinanden.

Minitennis finale_01

 

Blandt de voksne stod finalen i minitennis mellem Marie og Lars. Her vandt Lars i en gyser der bølgede frem og tilbage med cifrene 11-9.

Badminton Tommy og Lars_01

 

I badminton stod finalen mellem Kristian og Martin med Martin som vinder med cifrene 11-5.

På billedet ses Tommy (tv.) og Lars i intens kamp om 3. og 4. pladsen.

Bordtennis Louise og Kristian_01

 

Bordtennisfinalen blev et opgør mellen Lars og Christian. Også denne finale blev et tæt opgør, denne gang i Kristians favør med cifrene 12-10.

På billedet ses Kristian og Louise spille en afgørende bold.

Bordtennis Alexander og Lars

Her får Lars sin sag for mod Alexander, der blev vinder i sin pulje blandt juniorerne. Hvis Jonas ikke var skadet havde han nok givet Alexander kamp til stregen.

Minitennis Nikolaj

Nikolai var yngste deltager med sine 4 år og kæmpede flot og ihærdigt for at gøre det ligeså godt som hans ældre brødre. Lillesøster måtte trods alt have hjælp af sin mor, men mon ikke hun også er klar om et par år.

 

 

Takket værde Anne-Lises ihærdige arbejde med at finde sponsorgaver og sponsorernes gavmildhed, var der præmier til alle deltagere.  

Alle brn med prmier_01

 

Her ses alle juniorerne med deres præmier. Fra venstre er det Elias, Frederik, Alexander, Gabrijela, Sarah, og Nikolai. De kæmpede alle bravt og har virkeligt fortjent hver deres præmie.

 

 

Samlet nr. 1_01 Samlet nr. 2_01

Samlet nr. 3_01

Blandt seniorerne fik Lars en snæver samlet sejer.

Kristian sikrede sig en flot samlet 2. plads. Martin kan godt være stolt af sin 3. plads
Samlet nr. 4_01 Samlet nr. 5_01 Samlet nr. 7_01
Var Marie ligeså god til badminton og bordtennis som til tennis, var 4. pladsen blevet til en 1. plads. Tommy sikrede sig en 5. plads ved ikke rigtigt at have nogle svage discipliner, men mangle en stærk. Louise fik en flot 6. plads med godt spil i minitennis og bordtennis.
Samlet nr. 6_01    
Anne-Lise vinder 1. præmien som turneringleder, superkok og for at skaffe de mange sponsorpræmier.    

 

 

Mange tak til Anne-Lise for at stå for gennemførelsen af dette super gode arrangement og for som sædvanligt at lave noget lækkert mad til alle deltagere. Tak til Carsten og Tommy for at være turneringsleder-konsulenter og til alle deltagerne for deres gode humør. Sidst men ikke mindst vil vi takke følgende sponsorer for de flotte præmier: Specialbutik for ketcher-sport - Ketshop, Pyntegenstande til hjemmet - Stilia, Lagersalg af sportstøj - Outlet North og Vognmand - MVL Otterup.

 

Vi håber på at se jer igen - og endnu flere - til næste års trekampturnering.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:40


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: