Juniorklubfest og årets Stjerne 2011

Om aftenen samme dag som familiedouble arrangementet, havde vi arrangeret en lille fest for de juniorer der havde lyst. 6 stk. mødte op i festligt humør og pænt tøj.  Veloplagte til aftenens udfordringer. Som en ekstra bonus kom Birgithe (mor til Nicolaj) og gav en stor hjælpende hånd. Tusinde tak for det.

 

Årets Stjerne 2011

Vi startede med at kåre Årets Stjerne - et medlem som har lagt en ekstra stor indsats i klubben denne sæson. Gabriejla fik denne fine titel for hendes store engagement i klubben. Gabrijela har hele sæsonen igennem stillet velforberedt op til alle kampe, turneringer og på fornemmeste vis repræsenteret Stjernen Tennis. Hjemme i klubben har hun aldrig været bleg for at spille med alle, og har lagt ekstra mange timer i træningen, med stor interesse og engagement. Ligesom hun snart tager trænerkursus, for at være hjælpetræner for næste års juniorspillere. Alt dette gjorde hende velfortjent til den flotte vandrepokal og en fin buket blomster. Dog skal der lyde en stor tak til Melanie, Gabrijelas mor, som altid bakker lige så engageret op om hendes spil, ligesom hun altid er på sidelinjen hvorend hun spiller.
 

Gabrijela Modric blev årets Stjerne 2011

Festmiddagen blev nydt af alle

 
Derefter satte vi os til bords for at nyde hovedretten: lyserød og turkis pasta med kødsovs. Dette vakte først stor undring og skepsis hos børnene, men da jeg fik dem, overbevist om at jeg selv havde lavet det til dem, gik de lystigt ombord i maden. Som Nicolaj pludselig sagde: Det smager viiiduuundeerliiigt.
 
Så løb de ud og fik lidt frisk luft, på fodboldbanen, imens vi gjorde klar til desserten - hjemmelavet is med tyggegummi tennisbolde og glimmerpynt, som hurtigt blev spist med største velbehag, for de skulle jo igang med aftenens store bordtennisturnering.
 
En turnering som alle, børn og voksne, gik op i med liv og sjæl. Efter endt turnering, gik alle straks over til at spille rundt om bordet, mens musikken spillede på fuld knald i baggrunden, og chips blev indtaget med stor velbehag. Alle børn legede, dansede, hyggede, snakkede og have en hyggelig aften. Det var i hvert fald ikke populært da forældrene dukkede op til afhentning!
 
Tusinde tak for en hyggelig aften, Gabrijela, Caroline-Mathilde, Nicolaj, Marcus, Jonas og Sarah. Birgithe får en venlig tanke og et stort tak for en fantastisk god hjælp. Sidst men ikke mindst skal også lyde en hjertelig tak for alle de fine gaver, det var meget betænksomt af jer, og jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed.
 
Herunder ses et galleri med stemningsbilleder fra hele juniorklubfesten. Klik på et billede for at se det forstørret. Brug piletasterne til at bladre frem og tilbage mellem billederne (foto: Birgithe Grønhøj).

Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:41


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: