Juniorhygge 1. juni 2011

 

Onsdag mødte 8 spilleglade og forventningsfulde juniorer, på alle niveauer óg i alle aldre, til en fantastisk hyggetræning i strålende solskin. Alle børnen var i vældig godt humør og klar til at give den hele armen. Efter en kort opvarmning, gik de straks i gang med at spille kampe. Der blev spillet både single og double, så alle fik den kamp de havde lyst til. Der blev kæmpet, og der blev talt points, og der blev lystigt snakket om regler - ja faktisk måtte jeg nærmest "slæbe" dem ud af banen, for at holde en kort drikkepause. De var dog lynhurtigt tilbage i deres meget vigtige kamp. Alle har givet den en ekstra skalle, så de er helt på toppen til vores turnering på søndag, og de er alle sikke på at de hver især vinder.

 

Efter børnene med stor iver havde fejet og vandet banerne, stod den på fællesspisning, som Gabrijela og Minela desværre ikke kunne deltage i. Dagens menu var 5 slags sandwich og hjemmebagt franskbrød med hjemmelavet nutella til dessert, og frugt til dem der havde lyst til dette, alt sammen blev skyllet ned med koldt saftevand.

 

Men selv om trætheden var tydelig at spore i deres ansigter, kunne de ikke sidde stille, ej heller få nok af hinandens selskab, så vi afsluttede dagen med en gang rundbold. Lige indtil forældrene kom og "forstyrrede", det var IKKE populært hos de kære børn.

 

Så endnu en gang en hyggelig eftemiddag og aften, med fantastiske børn.

 

hygge2 (2)

 

                     På billedet: Jonas, Ida, Mathilde, Ilias, Sarah og Nanna.

 

 

hygge3


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:40


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: