Minitennis juleafslutning 2010

Martin havde arrangeret en juleafslutning og minitennisturnering som blev en kæmpe success - godt hjulpet på vej af alle lækkerierne som Anne-Lise havde lavet.

 

Efter en god fællesopvarmning kyndigt styret af Martin, stod det på minitenniskampe på tid. Turneringen var lavet så alle spillede mod alle uanset alder og køn. Niveauforskelle blev udlignet med forskellige handicaps (forspring i points og spil med modsatte hånd) og der er ingen tvivl om at alle havde det kanon sjovt.

 

DSC_0120_01

Der var gang i alle baner på en gang og intensiteten var høj. Når man spiller på tid kommer pulsen op!

DSC_0130_01 Det var rigtigt sjovt at spille alle mod alle da "handicap" systemet gjorde det udfordrende for alle uanset alder og "normale" niveau.

 

DSC_0104_01 DSC_0106_01

De rigelige mængder af Anne-Lises hjemmelavede juleguf, æbleskiver og saftevand var måske dagens højdepunkt (tilsyneladende for Søren i hvert fald). Det var virkeligt et hit efter adskillige hårde kampe.

  

DSC_0152_01

Alexander var den bedste blandt juniorerne og fik faktisk en flot samlet 2. plads. Jonas blev nr. 2 og var enhver forælders drøm af en storebror da han lod sin lillesøster Sarah vælge sin præmie først.

DSC_0149_01

Blandt seniorerne fik Lars for en gang skyld, takket være stærkt venstrehåndsspil, en sejer tæt forfulgt af Agi.

 

Mange tak for dette super gode arrangement til Martin og det ufatteligt lækre og helt igennem hjemmelavede juleguf til Anne-Lise, samt til Ketshop for igen at levere flotte sponsorpræmier.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:39


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: