Hyggeturnering d. 26/6

 

Vi startede med juniorernes turnering og til stede som voksne var Martin og Tommy. Der kom 2 juniorspillere, Alexander og Laurids. Der blev startet med et sjovt opvarmningsprogram, som Martin havde lavet, hvor man blandt andet skulle ned og røre en stilleliggende bold med næsen, bagdelen og håret og et spil over et levende net, hvor man holdt hinanden i venstre hånd og spillede bolden hen over de strakte arme med den anden arm mens man løb fælles efter boldene så de kunne holdes i spil.

 

Selve turneringen udtænkte Martin til en firemandsturnering alle mod alle to gange hvor begge voksne deltog med handicap i form af at spille med den forkerte hånd, hvilket for undertegnede syntes noget sværere end for Martin.

Der var yderligere handicap +3 points til Alexander i første runde og +4 i anden runde. Der var kun præmier til juniorspillere under 20 år.

Resultaterne blev: Alexander 2 sejre over Martin og Tommy og 1 nederlag og 1 uafgjort mod Laurids, 9 points. Laurids tabte 2 til Martin og vandt 2 over Tommy, 7 points. Martin vandt 2 over Tommy, 8 points. Tommy tabte dermed alt, 0 points. Altså vandt Alexander en kneben sejr. Børnene fik præmier herfor. Martin havde efterfølgende en overraskelse med i form af en fin ekstrapræmie, en DBU landsholdssækkestol, som gik til den spiller, der først returnerede en bold ind i en cirkel med en ca 115 cm stor diameter på den anden banehalvdel. Også denne præmie tog Alexander sig af, og han gjorde dermed rent bord. Flot af Alexander og tak til begge juniorspillere for deltagelsen. Der blev spædet lidt til med slik og sodavand.

 

De voksnes turnering havde ud over Martin og Tommy deltagelse af Carsten og Anton. Der blev arrangeret en firemands alle mod alle match-tiebreak (til 10

points) med handicap +4 points til DGI-hygge-nygge-spillerne og andetholdsreservernes reserver, Anton og Tommy, når de spillede mod de to førsteholdsspillere, Carsten og Martin. Første kamp viste sig afgørende for al anden matchaktivitet, da Tommy 4-0 foran mod Carsten tog den til en sejr 10-3. Anton tabte sin kamp mod Martin. Generelt havde DGI-spillerne lettere ved at spille mod Carsten end mod Martin. Herefter vandt Carsten en tæt dyst over Martin og Tommy over Anton. En presset Carsten hev en sejr over Anton i land i næste kamp og måtte dermed sætte sin lid til Tommy i sin kamp mod Martin, men trods sin 4-0 føring var Tommy chanceløs, og Carstens skæbne blev dermed en kamp om 3.-4. pladsen mod Anton grundet den dårligere pointsscore hvilket skyldtes det famøse 10-3 nederlag i første runde.

Carsten vandt denne kamp og blev dermed nummer 3. I finalen skulle sidste rundes kamp fra grundspillet gentages og resultatet blev det samme, en stensikker sejr til Martin over Tommy. Stort tillykke med sejren til Martin.

Alle fik sagt pænt tak for spillet og tog tilfredse hjem.

 

Referent: Tommy


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:39


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: