31 januar 2017

Klubmøde d. 31/1 2017

Til stede

Kent Jeppesen (Formand), Allan Jessen (kasserer, Stjernen Tennis), Tina Rehkopff (ansvar for sociale aktiviteter), Lars Erik Schultz (ansvar for medier, Stjernen Tennis).

 

Agenda

Fastlæggelse af vigtige punkter for klubben. Kontingent, Trænere og dato'er.

 

Resume af klubmødet

Klubhuset tilhører nu Stjernen tennis. Vi er derfor selv ansvarlig for drift og vedligeholdse.

Der skal laves noget isolering af rør i klubhuset ved indgang så rørene ikke iser til. Kent har indhentet tilbud på dette.

 

Regnskab for sidste år blev fremlagt og gennemgået. Der kan spares meget på forbrugsudgifterne. Andre omkostninger i forbindelse med afholdse af holdkampe blev det aftalt der skal være en maks grænse for udgifter til mad og drikkelse. Disse skal meldes ud på hjemmesiden.

 

Vedrørende kontingent, så er det fastsat til en ekstra 50 kr i alle niveauer. Dette skal rettes til på hjemmesiden.

 

Datoer for afholdse af aktiviteter blev aftalt. Nogle af datoerne er allerede kendte, mens andre blev det besluttet på mødet. Bestyrelsen sigter på en tidlig åbning af banerne. Allerede medio april. Lars tager fat i banemændene og orientere dem. Det blev samtidig besluttet at afholde en tidlig start af klubmesterskaberne så der ikke er den samme pres på banerne i slutningen af sæsonnen. Det giver også mulighed for at afvilke kampene tidligere i ferien istedet for efter arbejdstid. Klubmesterskabsdag og fest blev fastsat til d. 23 september. Dato for informationsmøde for holddannelse kommer senere. Det blev aftalt datoerne skal slås op på hjemmesiden tidligt i år så medlemmerne kan planlæg ud fra disse.

 

Mht. trænere er der mangel på kvalificerede trænere. Tina har desværre meldt fra i denne sæson. Andre trænere blev nævnt. Kent vil tage fat i disse og aftale nærmere. Der kommer en opslag om dette på et senere tidspunkt. Der søges generelt efter kvalificerede trænere.

 

Afsluttende har Kent meldt ud han har stillet nogle aflåste skabe op i klubhuset. Disse skal bruges til sikring af bolde og udstyr samt skabe til turneringskampe hvor medlemmerne kan hente deres udstyr og bolde.

Kent har desuden haft kontakt til Ketshop vedr. tøj og mulige sponsorater.

 


Opdateret d. 08. mar. 2021 kl. 22:41


 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: