Klubmøde d. 10/6 2015

Til stede

Allan Jessen (kasserer, Stjernen Tennis), Jonas Thordal-Christensen (ansvar for medier, Stjernen Tennis), Tina Rehkopff (ansvar for sociale aktiviteter), Agi Szocska (formand, Fyns Tennis Union), Søren Christens (klubudviklingskonsulent, Dansk Tennis Forbund) samt øvrige medlemmer i Stjernen Tennis.

 

Agenda

Visionerne for Stjernen Tennis i en ny konstellation af bestyrelsen.

 

Resume af klubmødet

Målet for Stjernen Tennis er på nuværende tidspunkt at få lagt en strategi for klubbens fremtidige visioner, og få beskrevet i hvilken retning bestyrelsen ønsker at gå og hvordan Stjernen Tennis skal se ud fremover.

 

Bestyrelsen i Stjernen Tennis skal etablere kontakt til henholdsvis hovedbestyrelsen i Stjernen IF og Marienlyst får at få afklaret, hvordan Stjernen Tennis kan blive fusioneret med Marienlyst, som har udtrykt interesse for et samarbejde med Stjernen Tennis. Alle tilstedeværende på klubmødet tilkendegav, at en sådan sammenlægning mellem Stjernen Tennis og Marienlyst var hensigtsmæssig og en styrkelse af Stjernen Tennis' organisation, indflydelse og udvikling i al almindelighed.

 

På klubmødet blev det vedtaget, at Kent Jeppesen på eget ønske indtræder som formand for Stjernen Tennis. Det er desuden nødvendigt, at Stjernen Tennis' bestyrelse får tilført minimum et medlem yderligere til gruppen, da bestyrelsen og klubben efter denne sæson vil mangle en medie-ansvarlig for især afministrationen af stjernen-tennis.dk samt klubbens Facebook-side. Der vil blive slået et opslag op på vores medier mm. hvor Stjernen Tennis søger efter en kompetent person, der ønsker at varetage ovenstående opgaver.

 

Alt i alt tegner fremtiden for Stjernen Tennis lys og spændende i forhold til en potentiel fusion med Marienlyst, og vi er på rette vej i forhold til at få udlevet visionerne med Stjernen Tennis.

 


Opdateret d. 08. mar. 2021 kl. 22:41


 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: