Referat af bestyrelsesmøde 2. april 2011

Til stede: Martin, Lars, Tommy, Allan og Anne-Lise

 

Agenda:

1) Bestyrelsesstatus - "bordet rundt"

2) Opstartsarrangement
3) Turnering
4) Projekt Frivillig
5) Sponsorer
6) Nye aktiviteter/tiltag/tilbud til den kommende sæson
7) Evt.
 

1. Statusopdateringer

Træningsstatus: (Martin)
Vi har fire trænere, Marie, Anton, Anne-Lise og Martin
Der er fastlagt løn og træningstider. Anne-Lise har bestilt bolde og Martin står for det rent praktiske med træningssammensætning og indsamling af børneattester.
Baner og Skibshustorvet d. 16/4: (Tommy)
Tennis på Skibhustorvet – Tommy sørger for at vi kan spille. Det er fra kl 11-13. Både Tommy og Anne-Lise vil være der til at tage sig af det.
Tommy laver en plan over hvordan vi skal lave baner – En form for køreplan, så vi får systematiseret og nedskrævet vores erfaringer så baneklargøringen kan optimeres til næste år. Tommy sørger for at organisere og instruere folk til at komme og tromle og vedligeholde baner frem til sæsonstart.
Sociale og ungdomsaktiviteter: (Anne-Lise)
En ugentlig ”hyggedag” hvor juniorerne kan komme og hygge sig med lidt tennisspil.
En juniorturnering åben for alle Fynske klubber fastsættes til d. 12. juni.
Til trekampsturneringen er der i alt 15 tilmeldinger. Carsten er medhjælper på projektet.
Kasserer: (Allan)
Allan mangler adgang til netbank, men Lars har aftalt et møde med Sparekassen Faaborg d. 8. april så der kommer styr på overdragelsen af klubbens konto. Hvis der er noget der skal betale med det samme er det stadig Peter der skal klare det.
Formanden: (Lars)
Alle bestyrelsesmedlemmer får udleveret klubbens strategiske fundament med mission, vision, værdier og mål til kommentering og orientering så vi alle kan handle efter dette.
Lars er ved at udarbejde flyers, og har taget billeder af trænere og bestyrelsesmedlemmer.
Lars laver også pressemateriale til ugeavisen og til Stjernen IF, der har tilbudt at videresende materiale til deres medlemmer.
Anne-Lise sørger for lodder til konkurrence om gratis medlemskab. Lodderne bliver uddelt på skibhustorvet, samt på selve dagen til opstartsturneringen.
 

2. Opstartsarrangement

- Markedsføring (Det bliver via ugeavisen, skibhustorvet, nyhedsbreve (også til Stjernen IF) og flyers. De fleste af tingene er Lars’ område.
- Aktiviteter (Lars og Anne-Lise har aftalt med Ketshop at de kommer med hastighedsmåler og tennisudstyr). Det er blevet besluttet at vi køber en kasse boldrør til holdturneringen.
Det er desuden aftalt at vi griller på selve dagen d. 30/4.
Vi laver en eller anden form for turnering den dag, hvor vi har opstartsturnering. Om det bliver doubleturnering eller tiebreaks kamp afgør vi på selve dagen. Martin har ansvaret for at arrangere denne turnering.
 

3. Turnering

Martin står for tilmelding af hold, men vi mangler stadig holdledere.
Lars påtager sig ansvaret for ranglisteturneringen (via forum)
Den interne rangliste bliver i år fælles for herrer og damer for at sikre at damerne får flere at spille med og får mere lige kampe da niveauforskellen på damerne er stor og der ikke er så mange damer. Når man deltager i træning bliver man automatisk tilmeldt den interne rangliste for at træningshold kan sættes efter denne. Formålet med dette er at skabe gennemsigtighed i inddelingen af træningshold og at dette bliver gjort på baggrund af niveau i stedet for køn eller tilknytning til turneringshold.
 

4. Projekt frivillig (Anne-Lise)

Muligheden for at få en frivillig til at lave klubarbejde. En ordentlig kontrakt med gøremål skal bare udarbejdes. Det kan være en mulighed ved fx juniorturneringen, som Anne-Lise står for.
Vi prøver at tilknytte en fra projekt frivillig, som forsøg.
Lars vil gerne have endnu en i bestyrelsen – hvilket må være et mål i den kommende sæson. Om det skal være som bestyrelsesmedlem eller ”frivillig hjælper” er ligegyldigt.
 

5. Sponsorer

Anne-Lise har nogle forbindelser til evt. sponsorer. Bl.a. nogle tøjbutikker og Martin prøver at kontakte Albani til vores opstartsturnering.
Der er også mulighed med banken. Lars mener godt der kan hives nogle større sponsorater hjem, hvis man begynder at sende ansøgning til banker og laver noget gedigen benarbejde.
Martin undersøger hvad et læhegn koster.
Anne-Lise foreslår en boldsponsor – måske Ketshop.
 

6. Nye aktiviteter/tiltag/tilbud til den kommende sæson

Juniorturneringen og juniorhyggedagen kommer op og køre
Juniorer får høj prioritet til den kommende sæson.
Vores nye mixrangliste (hvor mænd og kvinder kommer på én rangliste)
 

7. Evt

- Lars præsenterede en mulighed om et DTF tilbud kaldet voksenintroduktion, som vi ikke mener, er så relevant. Tilgengæld mener Lars at vi skal være med på et skole DTF projekt til næste år, men det tager vi til den tid.
- Vi skal finde ud af om vi skal tilmelde et DGI hold, et FTU mixmotion, eller lave et hold under det nye DTF Cup-system. Vi mener ikke der er marked for et herre DGI hold, men måske et mix hold.
- Lars undersøger med DTF mht. regler og klausuler der evt. kan opstå.
Anne-Lise og Lars tager til klubsamarbejdsmøde og undersøger mulighederne for et holdfællesskab for 1. holdet hvis de skal spille 3. division.
 
Referent: Martin Bødker

Opdateret d. 11. apr. 2011 kl. 10:05


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: