Referat Visionsmøde d. 27/9 2010

Deltagere: Peter B, Søren P, Anne-Lise, bestyrelsen, (Gitte K., Jan K. H. og Allan J. syge).
 

Agi giver et oplæg i form af en PowerPoint præsentation. Det er en rigtig god ide at se denne præsentation igennem (se link) da den danner basis for mødet og det der herunder vil blive referetet til.

 

Slide 6: Fremtidige medlemsønsker

Slåmur: Hvis muren skal stå udenfor banerne vil den være til størst gavn men vil også blive (for) dyr. Hvis muren skal placeres op ad indersiden af hegnet, vil det økonomisk kunne lade sig gøre men anvendelsen være begrænset (den kan ikke bruges til opvarmning mens der spilles på banen). Vi undersøger hos dem der har fremsat ønske (bl.a. Anton) hvad tanken var og evt. nærmere om prisen på denne løsning.
 
Længere træningstid evt. 2x ugentligt: Vi tilstræber at træningstiden for i hvert fald turneringstræningen er 1.5 time pr gang, evt. også for motionister, ikke for juniorer. Da der især efter sommerferien var meget få til træning er vi ikke sikre på at to gange ugentligt er realistisk (slet ikke hvis vi bliver i Fynsserien og Serie 1). Det har været godt at juniorerne har fået træning to gange om ugen da mange juniorer ikke spiller udenfor træning og går til andre sportsgrene.
 
Indendørs haltid på rigtig tennisbane: Vi er i gang med at undersøge ”markedet” blandt medlemmer (skriv dine ønsker til Martin) og overvejer at leje en fast banetime i Højmehallen til klubbens medlemmer. Der vil i så fald være egenbetaling til dette evt. med tilskud fra kluben.
 
Minitennis for at fasthold børn: Som tidligere år vil vi tilbyde minitennis i hele vintersæsonen til både voksne og børn.
 
Samarbejde med Squashklub: Agi og Kim forsøger at arrangere at medlemmer i Stjernen Tennis kan prøve at spille Squash samt lave gensidige rabatordninger med Squash&Fitness for at begge klubber kan få flere medlemmer og holde sig i form udenfor den vante sæson.
 
3. divisions turneringstennis: Der er enighed om at vi gerne vil og at det vil gavne klubben at have et 1. hold i 3. division, men uden både Carsten og Steffen samt usikkerhed mht. Martin og det lave antal af kvindelige turneringsspillere, vælger vi indtil videre denne mulighed fra. Vi har dog ikke givet endeligt besked og håber på at den spillermæssige situation ænder sig til den tid.
 
God træning på alle niveauer: Der er bred enighed om at vores fokus på højt kvalificeret træning på alle niveauer er noget vi skal fortsætte med for at fastholde medlemmer. Vi overvejer at ændre træningsstrukturen lidt så sommerferien er kortere (kun juli) og evt. forlænge træningssæsonen for motionister og juniorer til en gang i september for at fastholde medlemmer. Til gengæld ønsker vi at stramme op på deltagernes disciplin mht. at komme til træning. Egenbetaling for turneringstræning (især hvis de skal træne to gange ugentligt) eller et stramt tilmeldingssystem og færre træningshold blev forslået, dog uden at blive vedtaget da vi er bange for det skræmmer medlemmer væk.
 
Andet: Der var ønske om at vi i Stjernen var vært for et Play&Stay juniorstævne (udendørs). Det vil vi også meget gerne, men umiddelbart vurderer vi det er for stor en mundfuld for de tilgængelige frivillige/bestyrelsesmedlemmer.
 

Slide 7: Forhold at tage hensyn til

Økonomi, planlagte og akutte udgifter: Pt er status at der på foreningskontoen er 62539,69 og på multikontoen 26496,98. Vi har brugt mange penge på at ordne banerne i bund samt flere end sædvanligt på trænerlønninger. Der har ikke været akutte eller uforudsete udgifter.
 
Antal medlemmer: Pt er status 75 betalende medlemmer og 87 med adgang til online-booking. Det er en lille tilbagegang fra 99 medlemmer med adgang til online-booking sidste år. Der har været stor udskiftning i medlemmer og heldigvis en god fremgang af juniorer som vi havde satset på.
 
Nyt tennisanlæg på Boldklubben Marienlyst/Tennis Club Odense: Der er ikke så meget nyt ang. dette projekt andet end at det stadig er på vej indenfor de næste 4-6 år. Derfor vil vi ikke planlægge alt for langsigtet da der er stor usikkerhed omkring Stjernen Tennis skæbne i den forbindelse.
 
Behov for nye bestyrelsesmedlemmer: Agi har taget imod tilbuddet om at komme ind i FTU bestyrelsen med henblik på at overtage formandsposten. Derfor træder Agi ud af bestyrelsen ved næste valg og vi skal have fundet en ny formand til næste sæson. Martin er også lidt usikker på hans karrierevalg det næste år. Det er ikke utænkeligt at Gitte også ønsker at træde ud af bestyrelsen ved næste valg.
 

Slide 10+11: Hvad skal prioriteres fremover og hvordan når vi målene bedst?

Økonomisk:
Træning: Vi forventer udgifter til trænerlønninger bliver (mindst) lige så høje som i år da vi fortsat vil prioritere at tilbyde gratis højt kvalificeret træning på alle niveauer og have et lavt kontingent.
Baner: Udgifter til banevedligeholdelse forventes at blive markant mindre til næste år da banerne nu er ordnet i bund og vi selv kan klare det de næste par år.
Indkøb af faciliteter: Vi overvejer at investere i en slåmur og går i gang med at undersøge ”markedet” og priserne nærmere.
 
Sportsligt:
3. division: Det er pt. udelukket at nogle af vores FTU turneringshold rykker op da spillergrundlaget som det ser ud nu er for lille. Det er dog fortsat et ønske og en ambition at spille 3. division hvis spillergrundlaget er der. Vi undersøger spillergrundlaget igen ved et spillermøde når vi ved hvornår vi skal tage den endelige beslutning.
DGI hold: Det forslås at lave et mix DGI hold i stedet for et dame DGI hold, hvilket er en god ide. Antallet af DGI hold tager vi op når vi kender deadline og spillergrundlag til den tid. Vi vil også overveje at tilmelde vores motionshold i FTU/DTF regi i stedet for DGI da der var mange problemer med disciplinen/afviklingen af kampene fra de øvrige hold.
Indendørs: Vi vil prioritere at gøre mere ud af at få markedsført minitennis. Martin vil stå for minitennis og evt. lave decideret træning for juniorer hvis der er marked for det. Vi undersøger markedet og prisen for ”rigtig” indendørs tennis. Vi vil prioritere at tilbyde medlemmer dette efter nytår og frem til udendørssæsonen starter mod en vis egenbetaling.
 
Socialt:
Arrangementer: Holde fast i at lave få men traditionsrige arrangementer (opstartsturnering, klubmesterskab, klubfest og trekampturnering). Vi vil desuden i vinterhalvåret prioritere at arrangere en intern juleturnering/afslutning i minitennis og en julefrokost.
Hyggetennis: I sommerhalvåret vil vi evt. forsøge os med et familietennis/double arrangement og trække skolerne ned til klubben/samarbejde med idrætslærer.
 
Menneskelige ressourcer:
Trænere: Vi vil prioritere at have højt kvalificerede og motiverede trænere. Det er usikkert om Steffen fortsat vil træne turneringsholdene. Martin vil træne såfremt han ikke har fået bedre tilbud. Peter vil gerne træne juniorer men kan kun en gang om ugen. Vi vil rekruttere trænere udefra hvis det bliver nødvendigt. Der skal laves en ansvarsbeskrivelse (SOP) for trænerfunktionen så denne er klar.
Supporters: Anne-Lise vil fortsat lave mad og forfriskninger til DGI hold og evt. Serie 1 kampe og andre arrangementer. Allan vil fortsat hjælpe til med praktiske opgaver. Anne-Lise og Kim vil gerne være del af et forældre/juniorudvalg og arbejde på arrangementer/tiltag til at fastholde juniorer.
Nye i bestyrelsen: Vi skal finde en ny formand og sandsynligvis et ekstra medlem til bestyrelsen. Bestyrelsen forslår Lars som ny formand.
Holdledere: Vi skal have fundet en ny holdleder for 1. holdet. Tommy vil fortsat være holdleder for 2. holdet. Anne-Lise vil gerne være holdleder for et mix DGI hold. Vi skal evt. finde en ny holdleder for et herre DGI hold.
 
Referent: Lars Kristensen

Opdateret d. 30. sep. 2010 kl. 14:27


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: