I år har vi valgt Tu Minh Vo – i daglig tale bare kaldet ”Tommy” - til Årets Stjerne!

 

Tommy er nærmest klubbens menneskelige boldmaskine. Han er altid klar på en match eller en gang træning med alle klubbens medlemmer – uanset niveau.

 

Tommy elsker tennis og er meget aktiv i Stjernen, som er blevet hans andet hjem! Man ser ham næsten dagligt nede på banerne – ofte endda mod både 2 og 3 forskellige modstandere på en dag! Tommy's anstrengelser med daglig træning har også båret frugt i år, hvor han har forbedret sit niveau betydeligt, hvilket tjener til stor inspiration for alle os andre af klubbens midaldrende medlemmer!

 

Tommy stiller også velvilligt op for klubben, hver gang der skal spilles holdkamp, og han giver gerne en hjælpende hånd, når der skal klargøres baner. I det hele taget er Tommy en meget vellidt person i klubben, da han altid er positiv og i godt humør samt meget engageret – både på og udenfor banen!

 

Tak til formanden Kent

Kent har måske ikke været den mest synlige formand i klubbens historie, hvilket meget rammende bliver bekræftet af en pudsig historie, han selv fortalte mig. En dag hvor Kent mødte sin genbo, Rune, kom de til at tale lidt om tennis, og Rune udbryder forundret: ”Ej hvor sjovt, spiller du også i Stjernen?”, hvortil Kent replicerer: ”Ja, jeg er faktisk formand i klubben!”

 

Men tag endelig ikke fejl; Kent's hjerte banker for Stjernen Tennis og har gjort det i alle de mange år, han har været i klubben, hvoraf de seneste 5 har været som formand. Og hvis ikke Kent havde taget over i en svær periode med skiftende formænd og vigende medlemstal, tør jeg godt vove den påstand, at Stjernen Tennis ikke havde været her i dag.


Så stor ros til Kent – ikke kun for at holde klubben i live – men også for at efterlade Stjernen Tennis i rigtig god form med stor medlemsfremgang og masser af liv og aktivitet i form af træning for både børn, motions- og turneringsspillere, klubmesterskab, grill-aftner samt klubfest. Alt i alt er der god grund til optimisme i forhold til Stjernen Tennis' fremtid, og dét har Kent en stor andel og ære af!


Tak for indsatsen!

 

Ny formand, Anton Kjeldsen

Det er med stor glæde vi kan meddele vi har fået ny formand. Valget faldt på Anton Kjeldsen. Anton er en af de "gamle" i klubben og som altid har haft et stort hjerte for Stjernen tennis. Anton har ofte lagt et stort arbejde i klubben. Blandt sine mange meritter i stjernen har han været spillende træner, holdleder til turneringskampe, frivillig hjælper ved banerne, opsynsmand ved klubhuset m.m. Anton har derudover altid fingeren på pulsen i tennis verdenen og er derfor den helt naturlig afløser som formand. Som en bonus er han en habil skakspiller med interesser for golf og besidder en 6 sans for en god sportsbetting :-)

 

Vi byder derfor Anton velkommen som formand og glæder os meget til samarbejdet.

 

 

Se resultatet af klubmesterskaberne 2020 ved at følg linket foroven. 

Se råd  & anbefalinger til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Bliv opdateret med de nyeste tennis nyheder der røre sig her på Fyn.

Formålet med Stjernelisten er at øge fælleskabet i klubben, fremme flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: