Minitennis for Alle. Der afholdes løbende minitennis arrangement i forskellige fynske klubber med minitennis faciliteter hen over vinteren, Det er ret uformel. Man møder bare op, bliver registreret, og deltager i en kort trænings session for at afprøve ens niveau. Alt efter niveau og alder inddeles man i spille-grupper. Ønsker man at gøre mere i mini-tennis kan man tilmelde sig listen og kom på en rangliste. For mere info klik på linket foroven og se planen, tider, pris samt tilmeldings listen. Priser og tider slås op løbende når tiden nærmer sig. Klik på klubbens navn for at få det vist. Husk tennisketcher.

FTU, Fynske Kvindetennis Vintertour 2018-2019 afholdes søndage eftermiddage i Marienlyst, Odense Tennis Center. Alle baner reserveres til formålet på udvalgte datoer søndag eftermiddag. For mere info om priser og tider, klik på linket foroven.

Formålet med Stjernelisten er at øge fælleskabet i klubben, fremme flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: