Pga den store fremmøde til begynder træningen om tirsdagen samt COVID-19 reglerne, vil træningen fremover blive delt i 2, med 1 time til hver. Derfor vil der blive et hold 1 og hold 2. Hold 1 er fra 17.30-18.30, mens hold 2 vil være fra 18.30-19.30. Kontakt derfor venligst træneren Johnny på tlf 20 58 38 23 og aftal nærmere hvilken hold du/i vil på. Børne træningen fortsætter uændret.

 

Hilsen Stjernen Tennis

FTU invitere til Fynsmesterskaberne 2020. På grund af corona gælder de officielle regler på og udenfor tennisbannen. Udover disse skal spillerne kunne fremvise egen håndsprit. Reglerne kan læses her.
 
FM Juniorer
Tilmeldingsfrist d. 28 maj på denne link.

Afholdes 5-7 juni, Vester Skerninge Tennisklub, Mads Hansensvej 2.
Turneringen omfatter Single, Double og Mixdouble.
Priser er 150kr pr. single spiller og 100kr pr. spiller i double.

FM Senior
Tilmeldingsfrist d. 19 juni på denne link.

Afholdes 26-28 juni ved TPI's anlæg, Vintermosevej 7, Odense C.
Turneringen omfatter DS, HS, DD, HD og MD.
Priser er 200kr pr. single spiller og 100kr pr. spiller i double.

FM Veteran
Tilmeldingsfrist d. 26 juni på denne link.

Afholdes 2-5 juli ved Svendborg Tennisklub, Ryttervej 70, Svendborg.
Turneringen omfatter DS, HS, DD, HD og MD.
Priser er 200kr pr. single spiller og 100kr pr. spiller i double.

 

DS=Damesingle, HS=Herresingle, DD=Damedouble, HD=Herredouble og MD=Mixdouble.

Kære Stjernen tennis medlemmer

På grund af COVID-19 er det forbudt at tage bad i offentlig rum, det gælder derfor også klubhusets baderum. Derfor er det varme vand blevet lukket. Hvis man ikke overholder det risikere man en bøde.

Hilsen Stjernens bestyrelse  

Ved kraftig blæst eller længere tids tørke er det vigtigt at vande banerne inden man starter på et spil. Ved blæst bliver grusset liggende og ved tørke undgår man at træde huller i underlaget, som ved tørke har tendens til at blive porøst. Derfor vande banen godt og ofte.

Stjernen tennis tilbyder som vanligt træning til vores medlemmer. Men på grund af corona er der nogle retningslinjer der helst skal overholdes. Det anbefales man kun er 7 spillere og træner så man kun er 4 på hver bane. Man skal selv medbringe egen ketcher. Det anbefales man har værnemiddel med som f.eks. en handske så man ikke har fysisk berøring med boldene. Se anbefalingerne her.

 

Tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Man kontakter træner eller møder op og bliver noteret som deltager. Er der mange kan man komme på en afbuds liste. Det afgøres af træneren.

 

Overvej hvilke hold du får mest ud af. Vi tilbyder begynder, øvede og turnerings-hold. Vi tilbyder også børnetræning for de små. For trænings tider klik på linket øverst. Når man er tilmeldt træning, anbefales det man deltager så vidt muligt til træning. Er man forhindret vil træneren gerne have besked et par dage før så de kan planlægge træningen ud fra dette.

God træning.

Se råd  & anbefalinger til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Nye lås til banerne

Låsen til tennisbanen er blevet udskiftet med en ny elektronisk dørlås. Det betyder alle medlemmer med nøgle skal have en brik. Har du ikke fået en brik skal du kontakte en fra bestyrelsen så du kan få den byttet. Nye medlemmer vil mod et dopositum på 300kr modtage en brik.

 

Bliv opdateret med de nyeste tennis nyheder der røre sig her på Fyn.

Formålet med Stjernelisten er at øge fælleskabet i klubben, fremme flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: