Så ligger der billeder klar af klubmesterskaberne for 2021. Klik på linket i overskriften for at se dem og læse teksten samt se resultater.

Stjernen tennis tilbyder ugentlig minitennis-træning til vinter med start fra d. 31 Oktober til den 24 april 2022 i Agedrup hallen.

 

Kort om Minitennis: Der spilles på badminton baner med lave net, skumbolde og tennis ketcher. Fordelen ved minitennis er muligheden til at træne sine tennis færdigheder da skumbolden giver bedre kontrol. Har man derfor nogle grundslag man gerne vil øve og blive bedre til, er minitennis et godt sted at starte.  Der spilles i kortere perioder da det er meget intenst og man får hurtigt pulsen op og brændt kalorier af. Minitennis er for alle aldersgrupper og spille niveauer. Børn er meget velkomne.

 

Arrangementet vil forgå samme sted hver søndag med nogle få undtagelser. For at se hele planen, klik på overskriften. Prisen for tilmelding er 500kr. Klik her for tilmelding, eller indbetal 500 kr til konto: Reg. nr. 7045, konto nr: 0001525763 

 

Vi håber på mange tilmelinger.

 

På vegne af Stjernen tennis

Træner Johnny Nielsen

Se råd  & anbefalinger til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Bliv opdateret med de nyeste tennis nyheder der røre sig her på Fyn.

Formålet med Stjernelisten er at øge fælleskabet i klubben, fremme flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

 

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: