Klubfesten 2012

Klubfesten d. 22/9 blev en stor succes med ligeså mange deltagere som sidste år selvom flere af dem der altid plejer at være med ikke kunne den dag.
 
 
Herunder er lidt stemningsbilleder fra festen:

 

Tina Rehkopff havde arrangeret alt til festen. Blandt andet en tip-en-13'er leg efter maden som alle engagerede sig 100% i. Først bagefter fik vi at vide at oprydningsopgaver blev fordelt efter placeringen i denne leg.
 

Svarene på nogle af spørgsmålene i tipskuponen blev fundet med en anden konkurrence.

 

Der blev gået virkeligt op i konkurrencerne og alle tilskuerne bød ind med hjælp til dem der var i ilden.

 

Indlevelsen i konkurrence var så stor at Heidi her blev fanget i at snyde (hun havde skrevet navne på diverse lækre mandlige skuespillere ned på forhånd da hun lurede at hun skulle konkurrere om hvem der kendte flest af disse).

 

Da der var rydet op efter maden arrangerede Allan en spontan tre-kamp turnering i dart, bordtennis og terningspillet snyd.

 

Der blev snydt/spillet, hygget, festet, grinet og drukket til langt ud på natten så ingen tvivl om succen af også dette års klubfest.

 

 

 
Foto: Lars Kristensen
  
Bestryrelsen siger tak for endnu en rigtig god og sjov klubfest. Vi glæder os over så mange nye var med og håber på at se dem og endnu flere medlemmer til den næste fest.

Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:43


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: