Ketshop ketcher firkamp 2012

Den traditionelle årlige trekampturnering blev i år udvidet til en firkampturnering og som noget nyt blev alle fynske spillere inviteret. Her kan du læse presseomtalen af arrangementet. Lørdag den 7. april 2012 dystede således 12 fynske spillere i minitennis, badminton, bordtennis og speedminton. Man kan læse mere om konceptet for turneringen her.

 

Foruden nye og gamle spillere fra Stjernen tennis, var der talstærkt fremmøde fra Vester Skerninge Tennisklub og et come-back fra ex-stjernen og ex-ex-formanden Carsten Tornbjerg der nu spiller i Tennis Club Odense.

 

Som sædvanligt blev der kæmpet hårdt i alle (uvante) ketcher-discipliner. Specielt speedminton var en helt ny og rigtigt sjovt oplevelse for de fleste. Der blev spillet i en fælles række uanset køn, alder og niveau. Evt. niveauforskelle blev udjævnet med pointforspring i alle discipliner.

 

Resultater

Carsten Tornbjerg, der har vundet en tilsvarende trekampturnering i 2008, 2009 og 2010, blev også den samlede vinder i år og har således vundet hver gang han har stillet op. Dette er der mange der vil ændre på til næste år og der er blevet varslet smugtræning i alle mulige ketcherdiscipliner fra de øvrige deltagere ;-). Vi kan kun opfordre andre fynske multi-ketchersportstalenter i at deltage til næste år så Carsten kan vippes af tronen.

 

Carsten Tornbjerg vandt minitennisfinalen over Lars Kristensen.

Jacob Lichtenberg vand badmintonfinalen over Carsten Tornbjerg.

Michael Grube Andersen vandt bordtennisfinalen over Carsten Tornbjerg.

Michael Grube Andersen vandt speedmintonfinalen over Carsten Tornbjerg.

 

Den samlede placering blev som på billedet startende fra venstre på bagerste række og sluttende til højre på forreste række: 1. Carsten Tornbjerg (TCO), 2. Michael Grube Andersen (VST), 3. Lars Kristensen (Stjernen Tennis), 4. Dorthe Andersen (VST), 5. Simon Raunholst (Stjernen Tennis), 6. Jacob Lichtenberg (Stjernen Tennis, ikke på billedet), 7. Karl-Emil Rasmussen (VST), 8. Thomas Tange Rasmussen (VST), 9. Søren Pedersen (Stjernen Tennis), 10. Tommy Larsen (Stjernen Tennis), 11. Tina Rehkopff (Stjernen Tennis), 12. Gabrijela Modric (Stjernen Tennis).

 

Tak og på gensyn næste år

Stjernen Tennis vil takke alle deltagere for at gøre turneringen til en god og sjov oplevelse for alle og håber på at se jer igen til næste år. Vi tilstræber at både forny og forbedre denne turnering hvert år. Fx. overvejer vi at afvikle turneringen som double til næste år for at flere kan deltage og gøre det endnu mere socialt og uforudsigeligt.

 

En stor tak skal også lyde til vores hovedsponsor Ketshop for at sponsorere et speedmintonsæt samt alle præmierne til samtlige deltagere (svedbånd, T-shirts og en opstrengning fra Head til 1. pladsen).

 

Heruder ses et billedgalleri fra Ketshop ketcher firkamp 2012. Klik på et billede for at se et stort billede og på piletasterne for at bladre frem og tilbage mellem de øvrige billeder.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:42


Kommentarer
14. apr. 2012 kl. 08:37
Lars Kristensen
# Michael og Kristoffer, jeg er utrolig glad for jeres opbakning til arrangementet (og motivation til at give Carsten kamp til stregen næste år). Jeg vil opfordre jer og andre til at tilmelde jer vores professionelle nyhedsbrev for at sikre at i får datoen for næste års Ketshop firkampturnering så tidligt som muligt og derfor har mulighed for at planlægge efter det. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet her: http://www.stjernen-tennis.dk/default.asp?PageID=179

Med venlig hilsen
Lars
13. apr. 2012 kl. 23:52
Kristoffer Jørgensen
Der sidder en enkelt eller to ketchernørder og bander og svovler over at datoen faldt uheldigt. Næste år vinder Carsten ikke - det er et løfte.
09. apr. 2012 kl. 12:49
Michael Grube Andersen
Hej folkens,

Tak for et godt og hyggeligt stævne fra VST-truppen.
Jeg håber, at vi også har mulighed for at deltage næste år, for så skal jeg nok gøre mit til, at Carsten Tornbjerg ikke vinder for 5. gang (jeg taber jo ikke til ham i minitennis to år i træk, og her sneg han sin eneste disciplinsejr hjem....).

Med venlig VST-hilsen
Michael Grube Andersen
09. apr. 2012 kl. 09:07
Lars Kristensen
# Tina, det er en rigtig god ide at spille turneringen som double. På den måde bliver det mere socialt, man kan sammensætte makkerpar for at udligne niveauforskelle meget bedre og der er kapacitet til flere deltagere (ikke mindst piger). Du har ret i at kampene var korte. Med fire discipliner kan det blive svært at presse længere kampe ind, men vi vil helt klart forsøge at optimere intensiteten/spilletiden. Jeg synes nu Tommy lavede en rigtig god plan hvor der blev spillet bordtennis parallelt med de øvrige discipliner.

# Carsten, min fejl jeg havde bare ikke dokumentation på hjemmesiden fra trekampturneringen i 2010 (nok fordi jeg ikke var med). Mente også du allerede havde vundet 3 gange. Vi spiller ikke squash til næste år for det er du også rigtig god til ;-). Måske vi skulle tage Søren Pedersens ide op med mini-batminton (minitennis på badmintonbane med bordtennisbat) for at finde en ketcherdisciplin du ikke kan være god til fra starten.

Venlig hilsen
Lars
09. apr. 2012 kl. 08:27
Carsten Tornbjerg
Vinder for 4. gang (08, 09, 10 og 12):-) Deltog ikke i 11.

Tak for en super dag.

Mvh.
Carsten

09. apr. 2012 kl. 00:54
Tina Rehkopff
Det var en herlig dag :)
Men kampene var alt for korte, vi ville gerne spille 2 x 11 point :) Så man har mulighed for en revanche :)
Og gerne flere kampe :) også doubler. Det er sjovere, og så er det heller ikke kun Carsten som kan vinde:)
Og vi kan få flere piger med :-)
Jeg hjælper gerne mere næste år Igen:-)
Tina

Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: