Double ketcher-firkamp og sommerfest

Hvornår og hvor

Lørdag d. 21. juli kl. 12-02 inviterer Stjernen Tennis alle på udendørs double ketcherfirkamp bestående af tennis, bordtennis, speedminton og søm-hamring, efterfulgt af en hyggefest og spisning om aftenen. Det hele foregår på Stjernen Tennis anlæg samt klubhus på Tranevej 44, 5000 Odense C.

 

Double ketcher-firkamp

Alle bliver delt op i double par og får den samme makker hele dagen så der kan komme et godt sammenhold. Det er herfor vigtigt når man tilmelder sig, at man husker at skrive navn, alder og træningshold. Hvis man ikke er på hold, bedes man skrive hvor længe man har spillet, så doubleparrene kan sættes helt rigtige sammen.
 
Double ketcher-firkampen kommer eksempelvis til at forløbe som følger: Anton og Anita spiller tennis mixdouble i 20 min. Så holder de 10 min pause. Spiller bordtennis i 20 min. 10 min pause. Hammer søm i træstub i 20 min. 10 min pause efterfulgt af Speedminton i 20 min. Alle kan være med da spillereglerne bliver gennemgået inden start så alle er enige om dem. Bemærk at juniorer også er velkomne og de vil komme på hold sammen og kun komme til at spille imod andre juniorer. 
 
Der dystes om lækre præmier foruden æren. Alle medlemmer og deltagere på voksenintroduktion er velkomne.
 

Pris

Det koster 50 kr. pr. næse at deltage i double ketcher-firkampen. Her går pengene til pølser og brød på grill og frugt, samt en øl eller vand.
Det koster 100 kr. at deltage i spisningen om aftenen fra kl. 19 og dækker lækker aftensmad med dug og lys på bordet i klubhuset. Øl og vand kan købes til hhv. 10 kr. og 5 kr. Man må gerne selv medbringe drikkevarer.
Man kan frit vælge at deltage kun til double ketcher-firkampen, kun til spisningen om aftenen, eller hele dagen.
 
Familien er meget velkommen til at heppe i løbet af dagen og spise med om aftenen. Bare husk tilmelding, så vi har mad nok. For 150 kr får man masser af hygge, sjov, fest, ballade, mad, spil og ikke mindst, præmier samt tennis. Det er en fabelagtig pris og den gode stemning er gratis.
 

Hvordan dagen gik

Vejret var med os til double ketcher-firkamp turnering bestående af tennis, bordtennis, hammer søm i træstub og speedminton. Nye som gamle medlemmer var mødt frem til denne spændende dag hvor alle mødte alle i de forskellige sportsgrene. Det var helt perfekt at disiplinerne var så ens og alligevel så forskellige, for det gjorde at alle kunne være med. Der var samlet sponsor gaver ind fra Stadium, chokolade huset, Frellsens chokolade og Ørbæk marked, så ALLE fik en dejlig præmie. Det var dog Kent fra 2. Holdet som løb med sejren. Felix fra voksenintroduktion fik 2. pladsen og Louise fra 1. holdet samt Klaus og Johnny fra voksenintroduktion som fik en samlet 3. Plads :-) Efter 4 1/2 timers hård og hyggelig fight gik alle i bad og så blev der dækket bord med blomster på i klubhuset og spist lækkert mad fra kokken og jomfruen. Festen, Ja den var super sjov med mere bordtennis double hygge spil og vikinge/konge spil udenfor samt lidt vådt til ganen. Alt i alt en stor succes med masser af hygge og sjove oplevelser for alle.
 
Herunder ses stemningsbilleder fra dagen. Klik på et billede for at se det i stort format og brug piletasterne til at bladre mellem billederne.

Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:43


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: