Visionsmøde 2011

Venligst læs bestyrelsens oplæg til visionsmødet 2011 (klik for at åbne en PDF fil).

 

Bestyrelsen har brug for DIN feedback til klubben for at gøre klubben bedre for DIG. I år vil der ikke være et traditionelt fysisk møde da disse typisk kun tiltrækker "Tordenskjolds soldater" og vi ønsker feedback fra ALLE vores medlemmer. Du bedes give din feedback senest d. 28. oktober 2011 og det kan gøres på følgende tre måder:

Dette er din chance for at få indflydelse på din klub og du kan gøre det bekvemt foran computeren når du har tid. 

 

Behov for 3 nye til bestyrelsen

Som nævnt i oplægget til visionsmødet har klubben kritisk behov for 3 nye til bestyrelsen (meget gerne kvinder nogle af dem). Er du interesseret i at opretholde alt det gode Stjernen Tennis tilbyder igennem en frivillig indsats for klubben, specielt i bestyrelsen, er du inviteret til det næste bestyrelsesmøde lørdag d. 29. oktober kl. 12 i klubhuset. Her vil bl.a. al feedback til visionsmødet blive evalueret og du kan få indblik i hvad bestyrelsesarbejdet indebærer.

 

På forhånd tak for din feedback

Venlig hilsen

Bestyrelsen


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:42


Kommentarer
27. sep. 2011 kl. 13:04
Thomas
Jeg mener, at Stjernen gennem mange sæsoner har bevist, at vi har niveau til at spille i 3. division. På trods af at vi har mistet mange gode spillere de seneste sæsoner, har det hver sæson vist sig, at vi får tilgang af mindst lige så gode spillere. I denne sæson har sammenholdet på 1. holdet været helt i særklasse, og det er mit indtryk, at det samme gør sig gældende på de øvrige hold. For fortsat at tiltrække nye spillere til klubben mener jeg, at vi skal satse på 3. division i næste sæson og desuden tilmelde det antal øvrige hold, som vi vurderer, at vi spillere til.
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: