Familiedouble klubmesterskab 2011

Lørdag den 10. september mødtes 16 forventningsfulde børn og forældre op til klubmesterskab i familiedouble. Her kan du læse mere om dette arrangement. Det var tydeligt at alle havde øver sig ekstra meget til dagen, og glædede sig til denne hyggedag med familien og tennis.

 
Alle kampe blev spillet i bedste kampånd, og med masser af points til alle. Der blev heppet lystigt på de spillende familier fra tilskuerpladserne. Ligesom der blev spist masser af snacks, frikadeller og ikke mindst pandekager. 
 
Det endte med en finale mellem Emilie/Kim og Jonas/Anne-Lise, som Emilie og Kim vandt 21-15. dog ikke uden modstand. Herunder ses et filmklip fra finalen.
 
 
Placeringer:
1. Emilie/Kim
2. Jonas/Anne-Lise
3. Gabrijela/Melanie
4. Nicolaj/Birgithe
5. Albert/Paul
6. Sarah/Michael
7. Sarah/Anne-Lise
8. Caroline-Mathilde/Mette
9. Marie/Mogens
 

Emilie og Kim blev nr. 1

Jonas og Anne-Lise blev nr. 2

 
En rigtig hyggelig dag, med hyggeligt selskab og glade mennesker. For ikke at nævne de MEGET ivrige børn - der blev givet mange "skideballer", formaninger, gode råd og rettelser - fra børnene til deres forældre! Nøjagtigt som de selv hører det blive sagt til træning.
 
Herunder ses et galleri med stemningsbilleder fra familiedouble arrangementet. Klik på et billede for at se det i stort format og brug piletasterne til at bladre frem og tilbage til andre billeder (foto: Lars Kristensen).

Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:41


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: