FM Junior 2011

 

Fredag d. 3. juni 2011 var to seje stjerner taget til Svendborg for at spille Fynsmesterskab i Mixdouble U14. Gabrijela Modric spiller sin første sæson ude, men skal absolut ikke undervurderes når det gælder om at svinge ketcheren. Makkeren Jonas West valgte at stille op sammen med Gabrijela, selv om han egentlig er U12 spiller. og han er farlig ved nettet, og hurtig på banen. Men når det gælder double er de seje og stærke sammen!!!

 

De sidste par uger har vi (Jonas, hans mor og Gabrijela) trænet ihærdigt, flere gange ugentligt. Alle disse træninger og turen til Svendborg kunne heller ikke lade sig gøre uden den fantastiske opbakning fra Gabrijelas forældre og søskende. Tak til jer alle for nogle hyggelige timer, som helt sikkert bliver til flere.

 

Desværre måtte de sande at et 5 mands heppekor, ikke var nok til en sejr. Deres modstandere fra TCO var forsvarende fynsmestre, og træner på et helt andet niveau. Dog havde de ikke givet op på forhånd, og kæmpede ihærdigt, så de næsten ikke kunne stå på benene efter kampen. Trods alt fik de dog et flot parti, og kampen endte 6-0 6-1.

 

Selv om de var helt flade, fik de pludselig en glimt i øjet, da de blev kaldt til medaljeoverrækkelse, hvor der blev hængt

fine bronzemedaljer om halsen på dem - og så til deres første kamp sammen nogensinde, og deres første FM nogensinde.  Fantastsisk sejt og flot gået begge 2. Turneingslederne kom begge med meget rosende ord til begge spillere, og sagde blandt andet, at de om ganske få år ville stå i finalen med det flotte spil.

 


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:41


Kommentarer
25. aug. 2011 kl. 19:54
Danijel Bumbakovic
Hvor du nice Gabi!!:)
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: