Stjernens deltagelse ved FM i minitennis 2011

Stjernen Tennis stillede endnu en gang stærkt op til FTU minitennistour 2011, denne gang galdt det den afsluttende turnering, FM 2011.

 

Turneringen fandt sted på Sct. Knuds Gymnasium i Odense, søndag d. 27/3-2011. Som Stjerner var Carsten Tornbjerg - HS turnering, Jonas West - U12H og Anne-Lise Knudsen - DS motion.

 

Carsten kæmpede hårdt i sin pulje og måtte desværre flere gange se sig slået, men heldigvis skyldes det absolut ikke dårlig form, eller dårligt spil fra Carstens side - tværtimod. Alle kampe foregik på et meget højt niveau, og i et meget hurtigt tempo. Selv de "største" herrer måtte se sig slået af den de mindst ventede. Så det var nogle meget underholdende kampe, der holdt publikum vågne, og som viste en masse god teknik og vigtigst af alt: spillere med godt humør og høj spillermoral. HS Turnering bestod af 2 puljer. Carsten sluttede på en 4. plads i sin pulje.

 

Jonas West stillede meget modigt op i U12H, hvor der på alle måder var kamp til stregen. Alle de unge mennesker leverede meget flot teknisk tennis, som enhver træner ville være stolt af. Selv om Jonas kæmpede hårdt, var hverken hans serveesser eller fantastiske flotte netspil nok til en topplacering. Men hans ihærdighed i alle kampe, uanset hvor skidt det gik, er absolut en 1. plads værdig.

 

Anne-Lise Knudsen spillede DS Motion, hvor hun mødte en del "gamle" kendinge. Der var mange lange, seje og ikke mindst lige dueller, som kunne have været afsluttet til begges fordele. Alle damerne var dog enige om at det var rigtig hyggeligt, og ikke mindst sjovt når man spillede så lige, at alle fik rigtig meget ud af det, og havde en fair chance. Anne-Lise sluttede på en 4. plads ved dette års FM i minitennis, i sin pulje.

 

På vegne af alle Stjerner og deres fremmødte familier, kan jeg sige at vi havde en rigtig hyggelig dag, og kan kun opfordre til at flere tør melde sig til disse turneringer, og være en del af sammenholdet der også.

 

 

 

 


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:40


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: