Åbent hus 2011

Der var næsten 50 til dette års åbent hus arrangementet. Det er et rekordhøjt antal og dagen var også en gennemført succes med gode oplevelser og aktiviteter for alle. Denne succes var godt hjulpet på vej at det gode vejr og medieomtalen i TV2 Fyn og Skibhusavisen samt hårdt arbejde fra de mange frivillige der har kørt det hele i stilling.

 

Der kom også en journalist fra Skibhusavisen. Her kan du se hvordan han oplevede arrangementet.

 

Herunder er lidt billeder fra det meget succesfulde åbent hus arrangement.

 

Overblik deltagere

 

Her kan man se et overblik over nogle af deltagerne og få et indtryk af hvor mange der var.

Juniorer 1

 

Begge baner var fuldt optagede hele tiden med glade entusiastiske (kommende) tennisspillere. Selv med to Play & Stay net var nogen nødt til at spille uden net på tværs af banen. Det gjorde dog ikke glæden mindre.

Rasmus Ketshop

 

Rasmus fra Ketshop var på besøg med masser af tennisudstyr og gode tilbud så nye og gamle medlemmer kunne blive behørigt udstyret fra starten af sæsonen.
 
Bemærk i øvrigt det nymalede plankeværk og den totalrenoverede bænk. Begge plankeværk og bænkte samt meget andet var blevet shinet op takket være Anne-Lises far, Annelise, Tina, Louise og Marie - tusind tak for jeres indsats.

Vinder gratis medlemsskab

 

 
Stjernen Tennis gav alle deltagere et lod til lodtrækning om et gratis medlemsskab. Den heldige vinder blev Lars der her får et knus af Anne-Lise.

God mad 3

 

Under hele arrangementet var der gratis øl, sodavand, grillede pølser og Anne-Lises hjemmelavede pølsebrød, salat og kartoffelsalat. Det er ikke mærkeligt at der var trængsel omkring bordet da maden kom frem.

Faktisk var der en der udtalte at de hjemmelavede pølsebrød var udslagsgivende for at hun ville melde sig ind i Stjernen Tennis, så Anne-Lises mad bliver heldigvis værdsat.

Servkonkurrence

 

Ketshop havde også lånt os en hastighedsmåler. Den benyttede vi til en servhastigheds-konkurrence som der var stor interesse for.
Vinderserv
Foto: Lars Kristensen
Her ses Søren fyre vinderserven af på 144 km/t. Dog måtte Søren dele førstepladsen med Allan, der nøjagtigt tangerede denne hastighed.

 

 

 

En stor tak til Ketshop for lån af hastighedsmåler og testketsjere til denne lejlighed.

 

Tak for den store opbakning vi ser frem til flere gode oplevelser med nye og gamle medlemmer resten af sæsonen. 


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:41


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: