Klubfesten og årets stjerne 2010

 
Klubfesten d. 11/9 blev en stor succes med 20 deltagere inkl. børn. Herunder er lidt stemningsbilleder.
  

 

Anne-Lise Knudsen stod for HELE madlavningen - og der var styr på det!

Anne-Lise i kkkenet

 

Der blev fortalt "Stjernen" historier allerede inden maden og humøret var højt oven på en hel dag med klubmesterskabsfinaler.

Inden maden

 

Her er det meste af selskabet ved festen. Den gode mad kunne, for en tid, lukke munden på selv Søren P. (Skat), der ellers havde endeløse "Stjernen" vitser og anekdoter til stor fornøjelse for selskabet.

Til bords 2

Til bords 1

 

Anne-Lise Knudsen blev enstemmigt valgt som årets Stjerne. De primære grunde til dette valg var Anne-Lises naturlige engagement og lyst til at tage ansvar for klubbens interesser ved fx. at stå for DGI dameholdet, at lave kage og forfriskninger til DGI kampene, at tilbyde at lave maden til klubfesten og bortvise uvedkommende på tennisbanerne.

 

Sidste års Stjerne, Allan Jessen fik en flaske rødvin for hans store indsats med at forbedre og vedligeholde banerne fx. for hans hjælp til at ordne vandslanger og hullerne i hegnet. Tak!

rets stjerne

 

Da Anne-Lise hverken ville have betaling for arbejdet med at lave maden til festen eller for råvarerne besluttede bestyrelsen at takke hende med denne eksotiske købmandskurv.

Tak for den utroligt lækre mad!

Tak for mad til Anne-Lise

 

Efter spisningen arrangerede Tommy en bordtennisturnering. Som man kan se var det noget alle gik op i. Det endte med at Peter W. vandt, skarpt efterfulgt af Lars, Louise og Martin.

 

Tak til Carsten for lån af hans bordtennisbord.

Bordtennis

 

Der blev også danset.

 

Dans
 
Foto: Lars Kristensen

 

  
Bestryrelsen siger tak for endnu en rigtig god og sjov klubfest. Vi glæder os over så mange nye var med og håber på at se dem og endnu flere medlemmer til den næste fest.

Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:40


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: