Trekampturnering 2009 

D. 14/2-2009 drog otte personer til Skt. Jørgens hallen i håbet om en titel i den årlige trekamp turnering. Herunder er et referat af trekampturneringen 2009 samt resultater. 
 

Minitennis

Minitennis var den første disciplin på programmet. Carsten og Klaus var naturlige favoritter i minitennis turneringen. De endte også i finalen. Her havde Carsten en føring på 9-7 (to matchbolde) men tabte alligevel 11-9. Torben fik en flot 3. plads, hvor han slog paparazzi fotografen Lars om 3. pladsen soleklart.
 

 Filmklip fra minitennis-kamp mellem Klaus og Torben.

 

Badminton 

Nu skulle spillerne omstille sig til badminton. Her havde den nye spiller, Kjeld-Thore en skummel fortid, der gjorde ham til medfavorit i denne disciplin. Hans skæbne blev dog grum, da han havnede i dødens pulje 2 i selskab med Søren, Carsten og Torben. I den anden pulje var spillerne mere jævnbyrdige. Det endte med at Klaus skulle op imod Torben i semifinalen. Carsten skulle op imod Allan. Der var adskillige dramaer blandt badminton kampene. Deriblandt da Tommy og Lars skulle spille til to overskydende for at afgøre deres skæbne frem mod placeringskampene. Her vandt Lars, selvom Tommy havde chancen og spillede flot offensivt badminton.
Klaus mod Torben endte i en ren gyser, hvor der var flere matchbolde på begge sider før Torben trak det længste strå i en vanvittig gyser:
Filmklip af afgørelsen på badminton kampen mellem Torben og Klaus.
 
Carsten gik mere smertefrit igennem mod Allan. Hermed var finalen mellem de to forhåndsfavoritter Carsten og Torben en realitet. ”Déjà vu” skulle næsten have været overskriften til denne kamp. Alle husker sidste års bordtennisfinale, hvor Torben smed talrige matchbolde mod Carsten. Dette skete også i badminton finalen:  
Filmklip af badminton finalen mellem Carsten og Torben (stilling 10-10). 
 

Bordtennis

Bordtennisturneringen skulle igen vise sig, at være udslagsgivende. Bordtennis bordet var medbragt til Skt. Jørgens Hallen, så der var ingen undskyldning for pladsmangel i duellerne. Klaus startede med at tabe til Carsten i puljerne og hermed var hans odds for samlet turneringssejr skyhøje. Søren viste også godt spil i sine indledende kampe og endte i en placeringskamp mod Allan. Her viste Allan sig, at være den stærkeste. Det kunne være grundet hans meget legendariske medbragte bat.
I bunden kæmpede Tommy mod Kjeld-Thore om at undgå bundplaceringen. Her trak Kjeld-Thore det længste strå. En kombination af meget offensivt bordtennis og køligt overblik bragte Kjeld-Thore mod en sikker 7. plads:
Filmklip af bordtenniskampen mellem Kjeld-Thore og Tommy.
 
I semifinalerne skulle Carsten og Lars mødes i det mange vil kalde en klassiker i Stjernen. Desværre har denne klassiker altid samme vinder. Det var Carsten, der igen vandt. Torben var storfavorit mod Klaus i bordtennissemifinale 2. Klaus fandt mirakuløst tre vindere fra baghånden frem i begyndelsen. Det afgjorde semifinalen og selvom Klaus blev lidt for forsigtig mod slutningen endte han alligevel med en 11-8 sejr. Både bordtennisturneringen samt den samlede turneringssejr skulle hermed afgøres i finalen mellem Carsten og Klaus. Her var Carsten mest sikker. Dog var et par offensive slag, der gik millimeter ud for Klaus og et kantslag fra Carsten medvirkende til en afgørende god start for det endelige udfald i Carstens favør: 
Filmklip af bordtennisfinalen mellem Carsten og Klaus (stilling 5-2).
 
Hermed blev Carsten samlet vinder for andet år i træk…og ja det gør ondt at skrive!!!
 

Samlet resultat

Resultat_nr_5_8 Resultat_nr_1_4

Tommy (8), Søren (6), Allan (5), Keld-Thore (7), Torben (3), Carsten (1), Klaus (2), Lars (4)

 
Endnu engang viste trekamp turneringen i Stjernen, at være en stor succes. Der blev vist imponerende spirit på en kold dag i februar.
 
Vi ses til næste år! Måske med nye discipliner inden for ketchersport. Lars har forslået ballon-tennis (med fluesmækkere som ketcher for at tilgodese de helt små). Sørens forslag til en ny diciplin kan måske kaldes mini-batmintennis:

Sørens_boldspil

Sørens nye opfindelse: Mini-batmintennis - måske på programmet til næste års trekampturnering.
 
En stor tak til Klaus Fuglgaard for igen i år at skaffe de meget flotte sponsorpræmier fra Damixa samt for at skrive dette referat.

 


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:39


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: