Trekampturnering 2008

 

Lørdag den 23. februar var 8 af klubbens medlemmer + 4 nye juniorer samlet for at afvikle en trekampturnering i minitennis, badminton og bordtennis. Man kan læse mere om konceptet i indbydelsen.
 
Der blev lagt ud i minitennis, hvor alt forløb som havde det været udendørs tennis på stor bane. De 4 førsteholdsspillere (Steffen, Klaus, Carsten og Lars) spillede sig i semifinalen og slutplaceringen blev som førnævnte rækkefølge med Steffen som sikker vinder.
 
Formand Carsten på forhånd udråbt næste disciplin badminton som sin favoritdisciplin, da han siden nytår havde trænet 1 gang ugenligt med en tidligere kollega. Steffen havde dog stor selvtillid efter minitennis og overraskede Carsten i 1. kamp med mange sikre match. I semifinalen viste Klaus stor fysisk styrke og også hans match kunne Carsten ikke modstå. I finalen skulle Klaus igen op mod Steffen og igen var Steffen sikkerheden selv.
 
Efter 2 discipliner havde Steffen endnu ikke tabt en match og var inden bordtennis storfavorit til den samlede turneringssejr. Her viste Vagn Erik sig dog som en mere end habil spiller, så da både han og Klaus slog Steffen i indledende runde og da Steffen også tabte første placeringskamp var han pludselig ude af kampen om den samlede turneringssejr. Klaus kunne nu sikre sig den samlede turneringssejr ved blot at nå finalen. I semifinalen skulle han op mod den forsvarende bordtennismester (fra afslutningsfesten) Torben W., som havde været suveræn i den anden indledende pulje og det var han også i semifinalen mod Klaus. I den anden semifinale slog Carsten sikkert Vagn Erik og pludselig kunne formanden tage den samlede turneringssejr med en sejr i bordtennisfinalen. I finalen, hvor der blev spillet 1 sæt til 11 point, fortsatte Torben den suveræne stil og bragte sig foran 10-3 til stor jubel fra især Klaus. Pludselig vågnede Carsten op og da Torben samtidig fik en lille gummiarm vendte kampen helt rundt og Carsten tog 9 point i træk og derved den samlede sejr i trekampturneringen.
 
Blandt alle deltagere var der enighed om, at det havde været en rigtig sjov dag, som forhåbentlig gentages næste vinter.

 

I forum kan man læse og skrive kommentarer til dagen og ikke mindst resultaterne.

 

Herunder er der en række stemningsbilleder fra dagen.

 

 

Juniorerne spillede badminton og minitennis.  Junior_Badminton(1)
Seniorerne synes badminton var hårdt og var glade for en kamp kun var på et sæt.  Trætte_seniorer
Steffen var, med en lidt overraskende sejer i badminton og en forventet sejr i minitennis, storfavorit da vi nåede til bordtennis. I denne disciplin måtte han dog se sig slået.  Bordtennis_tilskuere(1)

Carsten og Torben endte i finalen i bordtennis. Carsten kunne med en sejr her vinde hele turneringen for næsen af Klaus. Gæt selv hvem der vandt den kamp ;-)

Klaus var i chok efter at se sin samlede sejr smuldre i takt med at Torben med usædvanligt meget gummiarm missede hele 7 matchbolde.

 

Selvom Torben så ud til han bare ikke ville lade Klaus vinde turneringen, må Carstens præstation her anerkendes som rutineret.

 

 Vinder_taber_bordtennis(1)
Her ses de glade deltagere med deres præmier. Fra venstre (samlet placering angivet i parantes): Kim A. Hansen (7), Vagn Erik Andersen (8), Søren Pedersen (6), Lars Kristensen (5), Carsten Tornbjerg (1), Torben Weiland (4), Klaus Fuglgaard (2) og Steffen Magnussen (3).  Alle_deltagere(1)
Vi sluttede af med fællesspisning og dertil hørende røverhistorier til alles fornøjelse. 

 Fælles_spisning

 Foto: Lars Kristensen

 

 

En stor tak skal lyde til Carsten Tornbjerg for at planlægge denne trekampturnering og til Klaus Fuglgaard for at skaffe de virkeligt flotte sponsorpræmier!

 

Vi kan i bestyrelsen vist roligt love at vi vil lave en lignende turnering til næste vintersæson og håber på endnu flere deltagere især blandt juniorer og damer.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:39


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: