Minitennis

Minitennis er en god og rigtig sjov måde for både voksne og børn at holde tennisformen ved lige i vinterperioden. Minitennis spilles på badmintonbaner med nettet sænket ned til gulvet (se understående filmklip). Man spiller med store skumbolde men ellers med en almindelig tennisketsjer. Vigtigst af alt så er minitennis for alle aldre og niveauer. Det er lettere end almindelig udendørs tennis så man får typisk længere dueller og mere sved på panden.

 

Her er et filmklip der viser hvad minitennis er

 

Hvor foregår det

Vi tilbyder at spille minitennis i Skt. Jørgens hallen, Danmarksgade 10, 5000 Odense C og Fjordagerhallen, Strandvejen 39, 5240 Odense.

 

Du kan låne både bolde og ketchere

Klubben stiller bolde til rådighed, medbring blot tennisketsjer og indendørs sko. Du kan låne en ketcher gratis (både til børn og voksne) hvis du kontakter den ansvarlige senest to dage før du vil spille. Man kan spille minitennis selvom man ikke er medlem af Stjernen Tennis. Har man ikke spillet tennis/minitennis før kan man prøve første gang gratis.

 

Hvornår

Herunder kan du se tiderne frem til udendørssæsonen i Fjordagerhallen. Vi får flere tider i starten af januar i Skt. Jørgens Hallen.

I første omgang vil alle kunne spille to timer hver gang uanset om man ønsker instruktion eller ej.

 

Dato Tid Sted
11/1 10-12 Fjordagerhallen
1/2 10-12 Fjordagerhallen
1/3 10-12 Fjordagerhallen
8/3 11-13 Fjordagerhallen
15/3 10-12 Fjordagerhallen
22/3 10-12 Fjordagerhallen

 

Pris og ansvarlig

Stjernen Tennis tilbyder træning for alle aldre og niveauer med Ole Kier Petersen som instruktør.

Prisen for minitennis alle gange frem til nytår er 150 kr uden instruktion og 300 med instruktion.

Kontingentet betales kontant første gang man møder op til Ole Kier Petersen. Ole vil også være hovedansvarlig for at låse op og låse i Skt. Jørgens Hallen. Der skal mindst være 6 deltagere til træning med instruktion for at holdet oprettes.

 

FTU minitennis stævner i 2014 og 2015

Har du lyst til mere minitennis så spilles der 1-2 minitennis stævner om måneden fra oktober til april. Langt de fleste stævner er både for juniorer og seniorer. Her kan du se datoer for alle de planlagte stævner i 2014-2015.

Stjernen Tennis opfordrer alle til at deltage i flest muligt af disse stævner. Hold øje på forsiden under "Nyheder fra FTU" for at se invitationer til de enkelte stævner. Du skal selv tilmelde dig disse stævner.

 

Information

Spørgsmål rettes til Ole Kier Petersen, tlf. 50 56 55 96.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:45


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: