Double ketcher-firkamp og sommerfest

Hvornår og hvor

Lørdag d. 12. juli kl. 12-02 inviterer Stjernen Tennis alle på udendørs double ketcherfirkamp bestående af tennis, bordtennis, speedminton og søm-hamring, efterfulgt af fest og spisning om aftenen. Det hele foregår på Stjernen Tennis anlæg samt klubhus på Tranevej 44, 5000 Odense C.

 

Her kan du læse om og se billeder fra sidste års ketcher firkamp.

 

Hvad er en double ketcher-firkamp

Alle bliver delt op i double par og får den samme makker hele dagen så der kan komme et godt sammenhold. Det er herfor vigtigt når man tilmelder sig, at man husker at skrive navn, alder og træningshold. Hvis man ikke er på et træningshold, bedes man skrive hvor længe man har spillet, så doubleparrene kan sættes helt rigtige sammen.
 
Double ketcher-firkampen kommer eksempelvis til at forløbe som følger: Anton og Anita spiller tennis mixdouble i 20 min. Så holder de 10 min pause. Spiller bordtennis i 20 min. 10 min pause. Hammer søm i træstub i 20 min. 10 min pause efterfulgt af Speedminton i 20 min. Alle kan være med da spillereglerne bliver gennemgået inden start så alle er enige om dem. Bemærk at juniorer også er velkomne og de vil komme på hold sammen og kun komme til at spille imod andre juniorer. 
 
Der dystes om lækre præmier foruden æren. Alle medlemmer er velkomne.
 

Pris

Det koster 50 kr. pr. næse at deltage i double ketcher-firkampen. Her går pengene til pølser og brød på grill og frugt, samt en øl eller vand.
Det koster 125 kr. at deltage i spisningen om aftenen fra kl. 18 i klubhuset. Mad til børn mellem 5 og 12 år halv pris, børn under 5 år gratis. Øl og vand kan købes til hhv. 10 kr. og 5 kr. Man må gerne selv medbringe drikkevarer.
Man kan frit vælge at deltage kun til double ketcher-firkampen, kun til spisningen om aftenen, eller hele dagen.
 
Familien er meget velkommen til at heppe i løbet af dagen og spise med om aftenen. Bare husk tilmelding, så vi har mad nok. For 175 kr får man masser af hygge, sjov, fest, ballade, mad, spil og ikke mindst, præmier samt tennis. Det er en fabelagtig pris og den gode stemning er gratis.
 

Tilmelding og kontakt

Alle tilmeldinger og spørgsmål sendes til Tina Rehkopff på mail eller tlf. 40620666.

Husk at skrive navn, alder, træningshold og om du vil deltage i både ketcher-firkampen og festen om aftenen.

Tilmelding og betaling senest d. 10. juli kl. 16.

 

Betaling

Beløbet overføres til Reg.nr. 4703, Kontonr. 4703522858 senest d. 7. juli eller kontant til Tina Rehkopff ved banerne torsdage kl. 15.45 eller 18.35 senest d. 26. juni.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:46


Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: