Book indendørs baner i den nye tennishal nu

FTU og Marienlyst Tennis Odense har 6 helt nye indendørs tennisbaner klar til brug fra d. 8. november 2014 beliggende næsten i Stjernen Tennis baghave på Windelsvej 138, 5000 Odense C. Grunden til der skal bookes og betales i så god tid, er at der bliver kamp om at få lov til at spille tennis under så fine forhold og at banetiderne skal deles blandt alle interesserede i Odense og hele Fyn efter kriterier beskrevet her.

 

Der er tale om helt andre standarder for indendørs tennis end vi har været vandt til på Fyn. Underlaget bliver PlexiCushion i farverne blå og grøn. Det er det samme underlag som der spilles på i Australian Open. Hallen bliver opvarmet, højden til loftet og lyset overholder internationale krav, der er fine badefaciliteter, cafeteria og så koster det stort set det samme som de hidtidige indendørs tilbud på Fyn. Her kan man se billeder fra byggeriet af tennishallerne.

 

Pris (ved booking via Stjernen)

Herunder ses en oversigt over prisen pr time ved leje af en fast banetime hele indendørs sæsonen via Stjernen

 

I Københavnsområdet vil det koste ca. det dobbelte at spille indendørs under sammenlignlige forhold. Prisen kan holdes så lav, fordi Odense Kommune har betalt hele byggeriet og vi brugere derfor kun skal dække driften.

 

Hvordan booker jeg en tid?

Her kan du se hvilke tider er ledige.

For at kunne få haltider til klubpris skal du være medlem af Stjernen Tennis i 2014 og sende en mail til Lars Kristensen og oplyse flg:

1) 2-3 prioriterede tidspunkter + dage

2) Hvor mange timer du ønsker at leje

3) Hvem der deler tiden (i tilfælde af flere fra det samme "hold" henvender sig). 

4) Deadline er senest d. 28. november. Venligst send kun en mail per "hold" der ønsker at dele en bane.

 

Dem der allerede har sendt bookingønsker skal ikke gøre det igen. Deres ønsker er videresendt.

 

Det vil ikke være muligt at booke en fast banetid (via klubben) efter deadline og man vil ikke kunne fortryde dette køb når den tildelte tid er godkendt af spillerne. Der tilbydes kun leje af en fast banetime i hele vintersæsonen via Stjernen Tennis (det første år er vintersæsonen d. 1. december - 1. maj, herefter d. 1. oktober - 1. maj).

 

Pay & Play

Der vil i løbet af vintersæsonen være mulighed for at leje overskydende banetider på timebasis via et bookingsystem som Pay & Play. Her kan du se hvordan du booker baner via Pay & Play. Her kan du se priserne for Pay & Play.

 

Betaling af baneleje

Stjernen Tennis sender evt. yderligere bookingønsker til bookingadministratoren Lars Peter Hermansen. Når Stjernen Tennis har fået en samlet bekræftelse på hvilke tider de enkelte kan få tilbudt, sender vi denne til godkendelse til dem der har booket en tid. Fakturaen på de bookede tider sendes først ud når det ligger fast hvornår vi kan begynde at spille i hallen da prisen afhænger af dette.

 

Super tilbud om indendørs træning fra FTU

I indendørssæsonen 2014/2015 har FTU 3 baner til rådighed hver mandag kl. 20.00-22.00 i Marienlyst Tenniscenter Odense. Der tilbydes hold til flg. målgrupper: 1. mandag i måneden: Tøsehygge: +25 ambitiøse motionsdamer. 2. mandag i måneden: Herreaften: mindst serie 1 niveau. 3. mandag i måneden: Mix-motion all aldre. 4. mandag i måneden: Pigetræf U16-U25 turneringsniveau. Desuden Træning til FM Senior, Junior og Veteran indendørs samt Stærk-svag turnering. Mere praktisk info via link i overskrift. Spørgsmål: Carsten Tornbjerg. Tilmelding: Efter først til mølle.

 

Spørgsmål

Spørgsmål rettes til bookingadministratoren Lars Peter Hermansen via mail: lph@b-marienlyst.dk eller mobil: 51144840

 

Hvordan finder jeg en makker til indendørs?

Skriv en kommentar herunder hvis du mangler en makker at spille indendørs med. Skriv også hvilket niveau/træningshold du spiller på og om du ønsker at spille single eller double samt hvilke dage/tidspunkter du foretrækker. Du kan derefter bruge medlemslisten til at kontakte potentielle makre.


Opdateret d. 08. dec. 2017 kl. 22:45


Kommentarer
28. maj 2014 kl. 19:21
Preben Rasmussen
Hej.
Vi er tre fra voksenintroholdet tirsdag ,der gerne vil booke en indendørsbane torsdag itidsrummet mellem17 -19altså en time. Vi erbegyndere men det går hurtigt fremad og spiller allerede på et niveau hvor vi har en fin kontrol over bolden og kan spille den over mindst 25 gange uden problemer. Hvis der er en mere der vil spille med er det fint.
Mvh
Preben
Ærøgade 34
13. maj 2014 kl. 20:29
Lone Arndal Henneberg
Hej

Jeg er lige begyndt til voksenintro-forløbet. Jeg kunne godt tænke mig at spille efter sommersæsonen, men jeg har ingen at spille med. Jeg er på fuldstændig begynderniveau (har aldrig spillet før). Vil nok helst spille single.Kender ikke min arbejdssituation efter sommeren, så det er nok bedst med weekenden.
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 Stjernen Tennis   |   Tranevej 44   |   5000 Odense C   |   Email: info@stjernen-tennis.dk   |   Find os på kort

 

Hovedsponsorer:      

Medlem af: